tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time

Online Cocktailworkshop - cocktailpakket zal thuis worden afgeleverd!

Omschrijving

Onze virtuele cocktail workshop is een leuke manier om nog eens met de collega’s samen iets te doen! COVID-19 heeft nog steeds veel invloed op ons leven. En hoewel de home office zijn voordelen heeft, mist iedereen de leuke momenten met collega’s. Maar ook van thuis uit kun je als team nog samen plezier beleven.

Onze cocktailboxen worden aan huis geleverd en bevatten de nodige ingrediënten om van thuis een workshop te volgen. De levering kan uiteraard ook gewoon op kantoor gebeuren.

De workshop wordt live uitgezonden vanuit onze studio via een Zoom-meeting. Onze host geeft uitleg bij de cocktail en zal vervolgens samen met al de deelnemers de cocktail bereiden. Er wordt veel aandacht besteed aan een duidelijke uitleg, zodat iedereen (met of zonder ervaring) eenvoudig kan volgen.

Als het niet evident is om iedereen bij elkaar te krijgen op hetzelfde tijdstip, nemen we op voorhand een video op en bezorgen we jullie de link via een QR-code in het pakket. De uitgeschreven recepten worden ook meegeleverd zodat jullie nadien de cocktail nog eens kunnen maken.

We kiezen voor gebruiksvriendelijke cocktails zodat je geen extra materiaal in huis moet halen. Je hoeft enkel ijsblokjes en glazen te voorzien.

Hoewel er niemand Bob hoeft te zijn voor de workshop, bestaat er steeds een mogelijkheid voor een alcoholvrij alternatief.

Informatie aanvragen

Details van de workshop

Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 30 personen
1 uur
Online
Goed om te weten:
  • Inclusief materiaal en benodigdheden
  • Online begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01