starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Online Cocktailworkshop - cocktailpakket zal thuis worden afgeleverd!

Wat ga je doen

Onze virtuele cocktail workshop is een leuke manier om nog eens met de collega’s samen iets te doen! COVID-19 heeft nog steeds veel invloed op ons leven. En hoewel de home office zijn voordelen heeft, mist iedereen de leuke momenten met collega’s. Maar ook van thuis uit kun je als team nog samen plezier beleven.

Onze cocktailboxen worden aan huis geleverd en bevatten de nodige ingrediënten om van thuis een workshop te volgen. De levering kan uiteraard ook gewoon op kantoor gebeuren.

De workshop wordt live uitgezonden vanuit onze studio via een Zoom-meeting. Onze host geeft uitleg bij de cocktail en zal vervolgens samen met al de deelnemers de cocktail bereiden. Er wordt veel aandacht besteed aan een duidelijke uitleg, zodat iedereen (met of zonder ervaring) eenvoudig kan volgen.

Als het niet evident is om iedereen bij elkaar te krijgen op hetzelfde tijdstip, nemen we op voorhand een video op en bezorgen we jullie de link via een QR-code in het pakket. De uitgeschreven recepten worden ook meegeleverd zodat jullie nadien de cocktail nog eens kunnen maken.

We kiezen voor gebruiksvriendelijke cocktails zodat je geen extra materiaal in huis moet halen. Je hoeft enkel ijsblokjes en glazen te voorzien.

Hoewel er niemand Bob hoeft te zijn voor de workshop, bestaat er steeds een mogelijkheid voor een alcoholvrij alternatief.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01