tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
online-uitjes Provincie West-Vlaanderen

Online uitjes in de Provincie West-Vlaanderen

Filter 11 uitjes
Weergave:

Er zijn 11 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie West-Vlaanderen
Tonen
€ 8,- tot € 16,- per groep
3 tot 6 personen
Online
Korte omschrijving

Als iedereen ingelogd is in de virtuele kamer neemt de bewaker van Filip contact met jullie op. Filip is nog exact 1 uur verwijderd van zijn executie. Aangetroffen op de crime-scene werd hij schuldig bevonden van de gruwelijke moord op 50 jongelingen. Maar is hij ook de dader? Alleen jullie hulp kan hem nog van zijn lot redden.

Tonen
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 5 personen
Online
Korte omschrijving

Ook op afstand een leuke teambuilding met je collega's doen? Dit kan zowel voor alle thuiswerkers als ook op kantoor. Jullie groep wordt verdeeld in teams van ongeveer 5 personen. Met dit team zul je het spel gaan spelen en moet je zo veel mogelijk punten zien te behalen.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Online
Korte omschrijving

Wat ga je doen? Deze toffe teambuilding game wordt vanuit huis gespeeld. Elke deelnemer download een app, hier zijn allerlei te gekke opdrachten te zien. Deze gevarieerde game biedt voor ieder wat wils. Van quizvragen tot hilarische doe opdrachten tot escape games. Het is mogelijk om gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Lukt het jullie om de meeste punten te behalen?

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 30 personen
Online
Korte omschrijving

Onze virtuele cocktail workshop is een leuke manier om nog eens met de collega’s samen iets te doen! COVID-19 heeft nog steeds veel invloed op ons leven. En hoewel de home office zijn voordelen heeft, mist iedereen de leuke momenten met collega’s. Maar ook van thuis uit kun je als team nog samen plezier beleven.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Online
Korte omschrijving

Wat ga je doen? De virtuele bingoshow is de meest hilarische bingoshow van België. Wedden dat bingo niet alleen voor opa’s en oma’s is? Hebben jullie behoefte aan ouderwetse gezelligheid en willen jullie even samen kunnen ontspannen? De Virtuele bingoshow is hiervoor dé activiteit. Elke deelnemer doet vanuit thuis mee. De bingoshow wordt live gepresenteerd door onze presentator vanuit een speciaal ingerichte studio.

Tonen

Online Teambuilding Game

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,4 uit 1 beoordeling
Vanaf € 65,- per team
Vanaf 3 personen
Online
Korte omschrijving

Deze gloednieuwe en superspannende escape game speel je online in teams van 4 tot 6 personen en is 100% coronaproof. Het spel is gericht op samenwerken en communicatie, de ideale manier om in deze bijzondere tijd de teamspirit een boost te geven.

Tonen
€ 1.995,- per persoon
2 tot 6 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

Speel met onze Battle Bots online en vorm met je vrienden een team of neem het tegen elkaar op in een wedstrijd. Wij hebben op onze locatie een groot speelveld staan waar jij één van onze robots kan besturen van achter je pc.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Online
Korte omschrijving

Wat ga je doen? Jullie burgemeester is vermoord. Jullie worden verdacht van deze brute moord. Elke deelnemer ontvangt een pakketje met allerlei bewijsmaterialen. Lukt het jullie om de echte moordenaar te vinden en jullie onschuld te bewijzen? De game wordt online in virtuele teams gespeeld, tegen andere teams.

Tonen
Vanaf € 8,75 per persoon
Vanaf 4 personen
Online
Korte omschrijving

Met Corona in ons leven is het niet eenvoudig leuke uitjes te vinden voor groepen vrienden, familie of collega's. Lost Treasure is een escape game dat alleen, met een groepje, maar ook met honderden collega's te spelen is op laptop of computer. Rond de tafel met zijn allen, maar ook op afstand.

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Online
Korte omschrijving

Wat ga je doen? De virtuele pubquiz is speciaal ontwikkeld voor (grote) groepen en bedrijven. Op deze manier kan er vanuit huis aan teambuilding gedaan worden. Tijdens deze game zullen jullie virtueel tegen elkaar strijden. Het is mogelijk om de pubquiz in teams of individueel te spelen. De quiz wordt live gepresenteerd door onze quizmaster. Wij zorgen ervoor dat elke deelnemer de pubquiz live kan volgen.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01