tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Ontdek Antwerpen op een unieke bier- of proseccofiets

Wat ga je doen?

Kom het gezellige Antwerpen verkennen op een bijzonder voertuig, een bierfiets! Al fietsend door de historische stad kun je mooie architectuur, charmante straten, indrukwekkende kathedralen, kastelen en gezellige pleinen ontdekken. Daarnaast is er natuurlijk genoeg tijd om te proosten en te kletsen!

Op de fiets is een vat met maar liefst 20 liter bier aanwezig. Drink je liever bubbels? Dan kun je ook kiezen voor een mousserende wijn als alternatief. Per fiets is er ruimte voor 16 personen. Er is voldoende bier of prosecco aanwezig voor iedereen, dus trappen en tappen maar!  

Om ervoor te zorgen dat het veilig blijft en dat iedereen optimaal kan genieten is er op aanvraag een BOB aanwezig die de fiets voor jullie kan besturen. Er is tussendoor voldoende tijd voor stops om rond te kijken of om de vrijgezel grappige opdrachten te laten doen. De bierfiets heeft bovendien een afdakje zodat jullie ongeacht het weer droog, beschermd en comfortabel zitten.

Zijn jullie klaar voor dit feestje? Boek dan snel deze oergezellige bierfiets ervaring!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
5 tot 17 personen
2 uur
Engels
Buiten
Goed om te weten:
  • Geen begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01