tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Ontdekt Brussel op een unieke manier - Orientatie, teamspirit en reflectie tijdens een trapistenspel

Wat ga je doen?

Ontdek samen met ons het bruisende hart van Brussel tijdens een trapistenspel dat je meeneemt op een unieke ontdekkingstocht door de stad. Het hoofddoel van de game is het vinden van de bars die heerlijke Belgische bieren aanbieden, maar dat is slechts het begin.

Je zult samen met ons en jouw team de monumenten, geschiedenis en anekdotes van Brussel op een ludieke en speelse manier ontdekken. Reflectie, oriëntatie en teamspirit zijn essentieel om de raadsels op te lossen en de weg te vinden naar de bars waar je kunt genieten van Belgische bieren.

Het spel neemt je mee door de straten van Brussel, langs historische bezienswaardigheden zoals de Grote Markt en Manneken Pis, en naar verschillende bars waar je de smaak van verschillende Belgische bieren kunt proeven.

Je beleeft een unieke en onvergetelijke dag in Brussel. Het is een geweldige manier om samen met vrienden of collega's de stad te ontdekken en tegelijkertijd te genieten van de beste Belgische bieren. Wij kijken er naar uit om deze onvergetelijke ervaring samen met jou te beleven.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 25,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 30 personen
2,5 tot 3,5 uur
Engels en Frans
Buiten
Goed om te weten:
  • Inclusief 3 drankjes
  • Geen begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01