starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Opblaasbare stormbanen op elke gewenste locatie

Wat ga je doen

Voor ieder feestje of activiteit kunnen jullie helemaal los gaan op een stormbaan. Ga de uitdaging aan met alle hindernissen die je tegenkomt.

Wil je een waanzinnige activiteit doen met je sportteam, collega’s, vrienden, vriendinnen of familie tijdens een teamuitje, bedrijfsdagje, tussen het vergaderen door of tijdens een gezellige familiedag? Huur dan een opblaasbare stormbaan en leef je helemaal uit. Holder de bolder er overheen. Er zijn hindernisbanen voor groot en klein en in verschillende moeilijkheidsgraden qua uitdaging.

Een opblaasbare stormbaan huren is gemakkelijk geregeld. Voordat je het weet, staat hij er en hij is ook in een mum van tijd weer weg. Regel zelf een en goede locatie en de rest kan voor je gedaan worden.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01