starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Playback je crazy - lekker gek met muziek

Wat ga je doen

Deze activiteit combineert muziek, acteren, verkleden en lekker gek doen. Jullie groep gaat verschillende podium acts doen waarbij het draait om muziek en optreden.

Voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsuitje of vriendendagje waarbij jullie je eens helemaal willen uitleven op muziek en waarbij het niet gek genoeg kan, is deze variant van Playback je gek een aanrader. In verschillende rondes moeten jullie alles uit de kast halen om de rest te entertainen.

Deze doldwaze muzikale activiteit vindt plaats in Merksplas/Antwerpen en is ook te boeken als Playback Je Crazy dag-arrangement of Playback je Crazy diner-arrangement.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01