tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes in de Provincie Antwerpen

Alle uitjes in de Provincie Antwerpen

Filter 155 uitjes
Weergave:

Er zijn 155 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie Antwerpen
Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
6 tot 30 personen
Antwerpen
Korte omschrijving

Wij laten je zo'n anderhalf uur genieten van de heerlijke wereld van chocolade met een gezellige chocoladeproeverij. Deze ludieke degustatie omvat allerlei proevertjes van chocolades, gemaakt van cacao uit verschillende continenten en unieke combinaties met andere ingrediënten. Zo ontdek je samen wat jouw persoonlijke favoriet is. En er is zelfs een cacaosnuifkit voor de durvers!

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Het kan vanaf nu! Wij hebben de eerste mobiele lasershooting in België gemaakt. Onze aanhangwagen is voorzien van alle benodigdheden voor het spelen van lasershooting, scores worden geprojecteerd op de beamer en wij staan zelf in voor het genereren van elektriciteit!

Tonen
Vanaf € 10,- per persoon
Vanaf 15 personen
Online
Korte omschrijving

Wat ga je doen? Deze toffe teambuilding game wordt vanuit huis gespeeld. Elke deelnemer download een app, hier zijn allerlei te gekke opdrachten te zien. Deze gevarieerde game biedt voor ieder wat wils. Van quizvragen tot hilarische doe opdrachten tot escape games. Het is mogelijk om gepersonaliseerde vragen toe te voegen. Lukt het jullie om de meeste punten te behalen?

Tonen

Back to the 90s op locatie in België

Beoordeeld met een gemiddelde van 10,0 uit 4 beoordelingen
Vanaf € 24,50 per persoon
15 tot 1500 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Remember the time? Salopettes, Flippo’s, Get Ready!, Teenage Mutant Ninja Turtles, Full House en Koko Flanel? Inderdaad, de nineties! Heeft u ook weemoedige herinneringen aan deze tijd en zou u ze graag nog eens opnieuw beleven? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitstappen en bedrijfsuitstappen met 90s thema.

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Merksplas
Korte omschrijving

Verzamel met je clan op het speciale highland games terrein voor de strijd van de eeuw. Laat zien wat je waard bent tijdens deze onvervalste Schotse highland games.

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in België
Korte omschrijving

In deze secret escape city game draait het om ontsnapping. Jullie zijn gevangen en moeten jullie bewakers te slim af zijn en telkens een stap voor blijven. Ondertussen tikt de tijd.

Tonen

De Foute Bingo Show - Mogelijk in heel België

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,8 uit 3 beoordelingen
€ 29,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Wie denkt dat bingo alleen voor hoogbejaarden is, heeft het mis! Ervaar nu zelf de Foute Bingoshow die jullie de rest van jullie leven niet meer zullen vergeten.

Tonen
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in België
Korte omschrijving

In het hilarische maar soms ook wel pijnlijke pain game ligt een kleine marteling voortdurend op de loer. Wint jouw team een opdracht dan mag je een ander team straffen met een pijnlijke opdracht, maar wat nou als je zelf verliest?

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 10 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Ontdek de meerwaarde van kwalitatieve kruiden in specerijen en verras je gezelschap met deze originele workshop. We leren je in deze workshop hoe je kwalitatieve kruiden en specerijen herkent en hoe deze je gerecht in een handomdraai naar een hoger niveau tillen.

Tonen
Vanaf € 47,80 per persoon
20 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

De Green Rally is een uniek arrangement van 2 of 3 uur waarin je 2 of 3 verschillende elektrische voertuigen ervaart. Bijvoorbeeld een Segway tour onder begeleiding van ervaren instructeurs, een E-Scooter tour met 2 personen, en om het nog leuker te maken, maak je kennis met de E-Chopper.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01