tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Alle uitjes in de Provincie West-Vlaanderen

Alle uitjes in de Provincie West-Vlaanderen

Filter 137 uitjes
Weergave:

Er zijn 137 uitjes gevonden

Filters wissen
Provincie West-Vlaanderen
Tonen

Betaalbare en erg leuke mozaïek activiteiten voor thuis

Beoordeeld met een gemiddelde van 9,1 uit 16 beoordelingen
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 2 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met dit unieke concept. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag. Geschikt voor beginners en gevorderden.

Tonen
€ 20,- tot € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
Korte omschrijving

Het kan vanaf nu! Wij hebben de eerste mobiele lasershooting in België gemaakt. Onze aanhangwagen is voorzien van alle benodigdheden voor het spelen van lasershooting, scores worden geprojecteerd op de beamer en wij staan zelf in voor het genereren van elektriciteit!

Tonen
€ 45,- per persoon
8 tot 50 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Een stoere outdoor teambuilding is een ideale invulling van elke bedrijfsuitstap, maar ook leuk voor een actieve vriendenuitstap. Jullie worden op de proef gesteld middels diverse outdoor opdrachten. Hierbij staan belangrijke thema's van de groep centraal. Voorbeelden zijn communicatie, improvisatie, creativiteit en samenwerken.

Tonen
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Niet voor niets al meer dan 4000 jaar populair in Schotland en ver daarbuiten. De Highland Games zijn een fantastische manier om een sportief dagje door te brengen met de collega’s, je sportvereniging of je vrienden om jullie krachten te meten.

Tonen
€ 32,- per persoon
12 tot 25 personen
Nieuwpoort
Korte omschrijving

Bij deze activiteit reis je naar de Schotse Hooglanden! Beleef met ons de traditionele clanspelen van toen. Twee clans nemen het tegen elkaar op, de opdrachten zullen ons laten ontdekken wie de sterkste is!

Tonen
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Mogelijk in diverse steden in België
Korte omschrijving

Een strijd van alle tijden: de mannen tegen de vrouwen! Kunnen vrouwen echt niet inparkeren en kunnen mannen maar één ding tegelijk? Tijdens dit quiz-diner vecht u het eindelijk uit. Bij ontvangst is alles nog vriendschappelijk en drinken we samen een drankje. Na de speluitleg worden jullie opgedeeld in een mannen- en een vrouwenteam. Laat de strijd der vooroordelen losbarsten!

Tonen
Vanaf € 25,- per persoon
3 tot 1000 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

Klaar om een onvergetelijk vrijgezellenfeest te organiseren voor jouw 'bride of broom to be'? Met Freddy PLUS Vrijgezellen kun je hen een speciaal voor hen gemaakt en gepersonaliseerd interactief stadsspel voorschotelen! Freddy neemt jullie gedurende 2u mee op pad in stad van jouw keuze, waar hij jullie tal van vragen en opdrachten zal voorschotelen. Daarbij zullen jullie originele opdrachten in de vrijgezellensfeer moeten aangaan, maar wordt ook jullie kennis over de aanstaande bruid(egom) uitvoerig getest! Zo wordt het een uniek en persoonlijk spel, waar jullie vrijgezel nog lang over zal napraten!

Tonen
€ 24,50 tot € 34,50 per persoon
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

We brengen jouw team samen in een uitdagende escape game. Als groep werk je samen om een gesloten escape kist te openen. Door spitsvondige raadsels op te lossen, baant je team zich een weg doorheen het verhaal. Elk geopend slot brengt je een stapje dichter bij de ontknoping. Ontrafelen jullie het mysterie?

Tonen
Vanaf € 33,- per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in diverse steden in België
Korte omschrijving

Het bordspel komt tot leven tijdens dit spel. Met je team ga je middels zoekopdrachten in de stad grondstoffen en bouwstoffen verdienen. Die heb je hard nodig om straten, dorpen en uiteindelijk de hele stad te veroveren.

Tonen
€ 35,- tot € 83,- per persoon
Vanaf 8 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Een vrolijke, leerzame teambuilding, waarin je groep onvergetelijk faalplezier heeft. Beleef elkaar van een onverwachte kant. Deze workshop zal ook voor jouw groep een succes zijn.

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01