starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Shooting games - voor uren schietplezier

Wat ga je doen

Leg aan en raak het doel. In diverse schietdisciplines kunnen jullie je een paar uur uitleven met boogschieten en blaaspijp schieten.

Verzamel met je gezelschap op een mooi terrein waar jullie een paar uur lang de pijl en boog en de kruisboog ter hand nemen om op diverse targets te schieten. Een heel andere techniek komt kijken bij het blaaspijp schieten. Wie schiet het zuiverst en wie het verst? Deze activiteit is leuk om te doen tijdens een divers dagje uit met collega’s, vrienden of familie.

Voor een compleet bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest kun je de shooting games in Merksplas combineren met een aantal andere uitdagende activiteiten zoals paintball of the escapecar en een arrangement voor eten en drinken.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01