starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel "De candy man" in Leuven

Wat ga je doen

Voor een hilarisch vrijgezellenfeest is de candyman of candygirl activiteit een knotsgekke ervaring waar de hele groep enorm veel plezier aan gaat beleven.

Hijs de aanstaande bruid of bruidegom in een felkleurig, lekker strak pak waarin zij of hij allerlei grappige opdrachten moet uitvoeren. Jullie zorgen ervoor dat er geen ontsnappen aan is voor de vrijgezel. Leg deze acties vast op film en je hebt meteen een unieke herinnering aan een onvergetelijke dag.

Deze activiteit kan ook heel goed gedaan worden in een gezelschap met bruid en bruidegom in spe. Dan strijden twee teams tegen elkaar in een echte candyman vs candygirl battle. Leuven zal nooit meer hetzelfde zijn na deze ervaring.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01