starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Speel de "Zot van Vlaanderen Quiz" in Leuven

Wat ga je doen

Speel met je vrienden, familie of collega’s een superleuke quiz waarbij je al je kennis over Vlaanderen in de strijd gooit en ook nog eens heel veel nieuws leert.

Met zeer diverse vragen over bekende Vlamingen, Vlaamse muziek, geschiedenis en andere Vlaamse specialiteiten wordt jullie gezelschap het hemd van het lijf gevraagd. Met diverse attributen wordt de feestvreugde nog verder verhoogd.

Speel deze Zot van Vlaanderen Quiz op een zeer gezellige locatie in hartje Leuven onder leiding van een quizmaster die jullie veel plezier laat beleven. Welk team gaat naar huis terug met de Zot van Vlaanderen Award? Dit spel is ook goed te combineren met andere spelarrangementen.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01