tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email arrow head load whatsapp euro persons time flag weather info

Speel een moorddiner in Belgie of Nederland - diverse arrangementen

Wat ga je doen?

Wij bieden betaalbare moorddiner-arrangementen in heel België en Nederland. Deze arrangementen zijn zeer geschikt voor groepen van 8 t/m 250 personen. Ben je met een groep van minimaal 15 personen dan kunnen onze moordspellen ook op een eigen locatie of in een zelf gekozen restaurant gespeeld worden.

Onze moorddiner-arrangementen combineren spanning en humor met lekker eten! Voor groepen vanaf 8 personen te spelen in heel Nederland en Vlaanderen. Betaalbaar, interactief en perfect geschikt voor bedrijfsuitstapje, vrijgezellen- vrienden- of familiedag!

De Ongenode Gast Moordspel

Moordspel "De Ongenode Gast" is ons nieuwste moordspel van en nu al een hit op bedrijfsuitjes, vrijgezellen- vrienden- en familiefeesten. Huishoudster Tante Jopie valt onuitgenodigd en stomdronken binnen op de zestigste verjaardag van mediatycoon John Donkervoort. Ze is woedend en dreigt geheimen van de aanwezige celebrities aan de roddelpers door te spelen. Maar iemand legt haar voorgoed het zwijgen op. Wie van de verjaardagsgasten vermoordde Tante Jopie?

Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel speelt zich af aan boord van vlucht MH7700 van Mile High Airlines. Op weg naar Sydney wordt Captain Dick van Bill vergiftigd en sterft. De dader moet één van de crewleden of Businessclass passagiers zijn. Speel zelf één van de flamboyante personages, assisteer Air Marshall Cold Cees bij zijn moordonderzoek en vind uit wie Captain Dick van Bill op tien kilometer hoogte vermoordde! Dit allemaal onder het genot van een heerlijke maaltijd uiteraard. Tegen budget-tarief!

Miss Murder Moordspel

Vlak voor de finale van de Miss World verkiezingen op het tropische Coco Island worden Miss Mexico en Miss Venezuela op gruwelijke wijze vermoord. De dader moet nog op het eiland zijn. Neem zelf met vrienden, collega's of familie deel aan het bizarre moordonderzoek dat volgt!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 45,- per persoon (incl. BTW)
8 tot 250 personen
3 tot 3,5 uur
Nederlands en Engels
Binnen
Mogelijk in elke plaats in België
Goed om te weten:
  • Inclusief 3-gangen diner
  • Inclusief een prive ruimte
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 16 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01