starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Speel een moorddiner in Belgie of Nederland - Diverse arrangementen!

Wat ga je doen

Wij bieden betaalbare moorddiner-arrangementen in heel België en Nederland. Deze arrangementen zijn zeer geschikt voor groepen van 8 t/m 250 personen. Ben je met een groep van minimaal 15 personen dan kunnen onze moordspellen ook op een eigen locatie of zelf gekozen restaurant gespeeld worden.

De moorddiner-arrangementen combineren spanning en humor met lekker eten! Voor groepen vanaf 8 personen te spelen in heel Nederland en Vlaanderen. Betaalbaar, interactief en perfect geschikt voor bedrijfsuitstapje, vrijgezellen- of familiedag!

De Ongenode Gast Moorddiner

Moordspel "De Ongenode Gast" is het nieuwste van Moorddiner.be / Dinerspel.nl en nu al een hit op bedrijfsuitjes, vrijgezellen- en familiefeesten. Huishoudster Tante Jopie valt onuitgenodigd en stomdronken binnen op de zestigste verjaardag van mediatycoon John Donkervoort. Ze is woedend en dreigt van de aanwezige celebrities geheimen aan de roddelpers door te spelen. Maar iemand legt haar voorgoed het zwijgen op. Wie van de verjaardagsgasten vermoordde Tante Jopie?

Moordvlucht Moordspel

Moordvlucht Moordspel speelt zich af aan boord van vlucht MH7700 van Mile High Airlines. Op weg naar Sydney wordt Captain Dick van Bill vergiftigd en sterft. De dader moet één van de crewleden of Businessclass passagiers zijn. Speel zelf één van de flamboyante personages, assisteer Air Marshall Cold Cees bij zijn moordonderzoek en vind uit wie Captain Dick van Bill op tien kilometer hoogte vermoordde! Allemaal onder het genot van een heerlijke luchtvaartmaaltijd uiteraard. Tegen budget-tarief!

Miss Murder Moorddiner

Vlak voor de finale van de Miss World verkiezingen op het tropische Coco Island worden Miss Mexico en Miss Venezuela op gruwelijke wijze vermoord. De dader moet nog op het eiland zijn. Neem zelf met vrienden, collega's of familie deel aan het bizarre moordonderzoek dat volgt!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01