Spirit tasting - gin, rum of whisky!

Gemiddeld een 10 uit 1 beoordeling
Gin tasting
Rum tasting
Whisky tasting

Wil je eens ondergedompeld worden in de wereld van je favoriete drank? Dan is een spirit tasting iets voor jou!

Tijdens onze tastings overlopen we de geschiedenis en de bereidingswijze van de sterke drank. Nadien proeven en analyseren we 5 of 9 glazen. Iedereen wordt voorzien van een een notitieboekje tijdens de proeverij. Wil je meer te weten komen over gin? Hoewel de gin hype is gaan liggen, merken we dat gin populair blijft. Tijdens de gin leggen we veel nadruk op de gin & tonic en het perfect matchen, bereiden en garneren van gin & tonics. Rum is de bad boy van de sterke dranken. Tijdens de rum tasting overlopen we de turbulente geschiedenis van rum en proeven we verschillende donkere, premium rums. In onze selectie zitten standaard enkele exclusieve flessen alsook enkele klassiekers. Whisky blijft de meest prestigieuze sterke drank. Kies je voor de whisky tasting? Vergeet dan zeker je kennisniveau niet te vermelden. Ook kan je vragen om bepaalde accenten of een bepaalde focus. Afhankelijk hiervan wordt een selectie op maat samengesteld.

Zowel kenners als leken kunnen iets opsteken tijdens onze tasting. Zijn er enkele deelnemers die niet mogen drinken? Dan plezieren we hen met enkele alcoholvrije cocktails. Qua locatie verwelkomen wij jullie graag op de Meir in Antwerpen of komen wij tot bij jullie.Wij komen overal in België. Cheers!

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf 25,00 euro per persoon
Inclusief: huur locatie en 9 proevertjes
Exclusief: transportkost
Vanaf 6 personen
1,5 tot 2 uur
Mogelijk op elke locatie in België of onze locatie in Antwerpen
Vriendelijk onthaal, een fijne locatie, de perfecte mix van iets bijleren en ontspanning in een gezellige sfeer. Een topactiviteit!
Lees meer beoordelingen