Zoek een activiteit

€ 242,00 per dag
Vanaf 2 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Combineer voetbal en darts en je hebt footdarts. Een superleuke activiteit om te doen als onderdeel van een feestje of gezellig dagje met vrienden, familie, school of collega’s.
Vanaf € 44,50
Vanaf 6 personen
Combineer een paar echte mannenactiviteiten, zet er een sigaar en whiskey bij en je hebt een echt dagje voor de mannen met diverse rondes poker en lekker veel vlees op de BBQ.
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Verzamel met je clan op het speciale highland games terrein voor de strijd van de eeuw. Laat zien wat je waard bent tijdens deze onvervalste Schotse highland games.
Vanaf € 55,00 per persoon
12 tot 500 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Voor een activiteit met je collega’s waarbij fun, actie, teambuilding, dynamiek en communicatie centraal staan, stel je zelf je eigen inflatable fun pakket samen.
Vanaf € 19,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Leg aan en raak het doel. In diverse schietdisciplines kunnen jullie je een paar uur uitleven met boogschieten en blaaspijp schieten.
€ 20,00 per persoon
Maximaal 20 personen
Ga voluit voor een dag vol avontuur met de Teambattle Adventure. Als teambuilding, familiedag of vrijgezellenfeest: deze avontuurlijke uitstap wordt alvast eentje om nog lang te herinneren! De Teambattle Adventure is een hele dag gevuld met spannende, avontuurlijke activiteiten. Denk daarbij aan een hoogteparcours, een moeraspiste, lasergun, boogschieten, zeskamp, highland games… noem maar op!
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze indoor variant van de kraker Minute to win it is net zo hilarisch als de buitenvariant. Voer zoveel mogelijk opdrachten binnen een minuut uit en scoor het beste resultaat.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 6 personen
Voor een paar uur Robinson gevoel, waarin overleven, samenwerken, uithoudingsvermogen en inzicht centraal staan, is de Expeditie Robinson activiteit een aanrader.
Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 100 personen
Zuienkerke (omgeving Brugge).
De groep wordt verdeeld in kleine teams die in een onderlinge competitie originele en ludieke teamopdrachten trachten tot een goed einde proberen brengen. De proeven zijn altijd een combinatie van denken en doen en fysiek niet te inspannend. Bovenal is altijd samenwerking vereist om te slagen.Volgende proeven komen o.a. aan bod: wandelende A, de knoop, 2 meter, bibberende benen, Big Bag Race…
€ 25,00 per persoon
10 tot 25 personen
De naam sandboarden zegt het zelf het is een boardsport zoals snowboarden maar ipv van op de sneeuw, glijden we hier van een hoge duin. Wil je eerst nog eens de kat uit de boom kijken of per 2 plezier maken? Dan kun je ook al zittend sandboarden. Sandboarden is een uitdagende activiteit voor alle soorten groepen met en zonder ervaring!