starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Sushi maken en sushi eten met deze workshop doe je allebei

Wat ga je doen

Leer eerst alle ins en outs van het sushi maken en maak zelf de heerlijkste sushi om ze daarna gezellig met elkaar aan tafel op te eten.

Dat klinkt goed, dat klinkt heerlijk en dat klinkt gezellig en dat is het ook. Maak onder professionele begeleiding california rolls, nigiri en maki. Geen idee wat dat is? Leer het tijdens deze workshop. Weten hoe het smaakt? Jullie gaan na afloop alles van elkaar proeven.

Kom naar Rijkevorsel/Merksplas in België voor deze smakelijke workshop met je vriendengroep, collega’s of familie. Inclusief alle ingrediënten, begeleiding, recepten, sushimatje en chopsticks voor thuis. Zin in een ander hapje tussendoor? Kies dan voor kookworkshop sushi maken extra of uitgebreid.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01