starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Tablet citygame "Kolonisten van Catan" in Leuven

Wat ga je doen

Het bekende bordspel komt tot leven in Leuven, waar jullie gezelschap als echte kolonisten de stad Leuven gaan koloniseren in een spannende teamstrijd.

Verdeeld in teams gaan jullie door de stad om grondstoffen te verzamelen, nederzettingen op te bouwen en foto-opdrachten te doen. Wees de andere teams te slim af en houd alles bij op de tablet. Creativiteit en teambuilding zijn onderdeel van deze leuke city game.

Speel de kolonisten van Catan in Leuven met je je collega’s, vriendinnen of familie tijdens een leuk groepsuitje in deze gezellige stad. Vooraf een lunch of een diner erna? Dat kan geregeld worden, evenals een uitbreiding met een andere spelactiviteit.

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01