tm-1001 cross calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load telegram whatsapp euro persons time weather

Tasting in hartje Antwerpen of op locatie - gin, rum of whisky

Omschrijving

Wil je eens ondergedompeld worden in de wereld van je favoriete drank? Dan is een spirit tasting iets voor jou! Qua locatie verwelkomen wij jullie graag in ons exclusief atelier op de Meir in hartje Antwerpen of komen wij tot bij jullie. Wij komen overal in België.

Tijdens onze tastings overlopen we de geschiedenis en de bereidingswijze van de sterke drank. Nadien proeven en analyseren we alles wat we hebben geleerd. Iedereen wordt voorzien van een notitieboekje tijdens de proeverij. De volgende proeverijen zijn mogelijk:

  • Wil je meer te weten komen over gin? Hoewel de gin hype is gaan liggen, merken we dat gin populair blijft. Tijdens de gin leggen we veel nadruk op de gin & tonic en het perfect matchen, bereiden en garneren van gin & tonics. We zorgen voor een selectie van exclusieve flessen, waardoor zelfs doorwinterde gin-fanaten nog verrast worden.
  • Rum is de bad boy van de sterke dranken. Tijdens de rum tasting overlopen we de turbulente geschiedenis van rum en proeven we verschillende donkere, premium rums. In onze selectie zitten standaard enkele exclusieve flessen, alsook enkele klassiekers zoals El Dorado 15.
  • Whisky blijft de meest prestigieuze sterke drank. Kies je voor de whisky tasting? Vergeet dan zeker je kennisniveau niet te vermelden. Ook kan je vragen om bepaalde accenten of een bepaalde focus. Afhankelijk hiervan wordt een selectie op maat samengesteld.

Zowel kenners als leken kunnen iets opsteken tijdens onze tastings. Zijn er enkele deelnemers die niet mogen drinken? Dan plezieren we hen met enkele alcoholvrije cocktails. Vraag achter een vrijblijvende offerte op maat en wij nemen meteen contact op.

Cheers!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Op aanvraag
Vanaf 6 personen
1,5 tot 2 uur
Binnen
Wij komen op locatie in België

Gemiddeld een 10,0 uit 2 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Fijne ervaring

Rum tasting geboekt voor mijn vriend zijn verjaardag. Sam was een fantastische host die veel wist over rum en een fijne dynamiek bracht in de groep. Aanrader!

Door: Astrid

Heerlijke tasting!

Vriendelijk onthaal, een fijne locatie, de perfecte mix van iets bijleren en ontspanning in een gezellige sfeer. Een topactiviteit!

Door: Lisbet
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01