starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Tasting in hartje Antwerpen of op locatie - gin, rum of whisky

Wat ga je doen

Wil je eens ondergedompeld worden in de wereld van je favoriete drank? Dan is een spirit tasting iets voor jou! Qua locatie verwelkomen wij jullie graag in ons exclusief atelier op de Meir in hartje Antwerpen of komen wij tot bij jullie. Wij komen overal in België.

Tijdens onze tastings overlopen we de geschiedenis en de bereidingswijze van de sterke drank. Nadien proeven en analyseren we alles wat we hebben geleerd. Iedereen wordt voorzien van een notitieboekje tijdens de proeverij. De volgende proeverijen zijn mogelijk:

  • Wil je meer te weten komen over gin? Hoewel de gin hype is gaan liggen, merken we dat gin populair blijft. Tijdens de gin leggen we veel nadruk op de gin & tonic en het perfect matchen, bereiden en garneren van gin & tonics. We zorgen voor een selectie van exclusieve flessen, waardoor zelfs doorwinterde gin-fanaten nog verrast worden.
  • Rum is de bad boy van de sterke dranken. Tijdens de rum tasting overlopen we de turbulente geschiedenis van rum en proeven we verschillende donkere, premium rums. In onze selectie zitten standaard enkele exclusieve flessen, alsook enkele klassiekers zoals El Dorado 15.
  • Whisky blijft de meest prestigieuze sterke drank. Kies je voor de whisky tasting? Vergeet dan zeker je kennisniveau niet te vermelden. Ook kan je vragen om bepaalde accenten of een bepaalde focus. Afhankelijk hiervan wordt een selectie op maat samengesteld.

Zowel kenners als leken kunnen iets opsteken tijdens onze tastings. Zijn er enkele deelnemers die niet mogen drinken? Dan plezieren we hen met enkele alcoholvrije cocktails. Vraag achter een vrijblijvende offerte op maat en wij nemen meteen contact op.

Cheers!

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01