Teambuilding activiteiten
Teambuilding arrangementen
Samen sta je sterker

Zoek een activiteit

Op aanvraag
6 tot 1.000 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
In teams verdeeld gaat jullie gezelschap vrienden of collega’s de actieve strijd aan in een natuurlijke omgeving van bos of park om uiteindelijk de weg te vinden naar de winst.
Op aanvraag
8 tot 400 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Maak een superleuke wandeling door een Belgische stad naar keuze en ontdek alle leuke beziens- en wetenswaardigheden tijdens het doen van leuke opdrachten.
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
€ 19,50 per persoon
2 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Deze avontuurlijke citygame met elementen uit de welbekende ‘Escape Rooms’ en de film ‘The Maze Runner’ is de perfecte teambuildingsactiviteit! Je speelt het in teams en de game duur 120 minuten! Gewapend met smartphone, spelpakket en onze gameapp hebben jullie 2 uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen.  
€ 20,00 per persoon
Maximaal 20 personen
Ga voluit voor een dag vol avontuur met de Teambattle Adventure. Als teambuilding, familiedag of vrijgezellenfeest: deze avontuurlijke uitstap wordt alvast eentje om nog lang te herinneren! De Teambattle Adventure is een hele dag gevuld met spannende, avontuurlijke activiteiten. Denk daarbij aan een hoogteparcours, een moeraspiste, lasergun, boogschieten, zeskamp, highland games… noem maar op!
€ 29,50 per persoon
10 tot 300 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Prijs winnende Activiteit: Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia in je eigen kantine, kantoor, kazerne of een andere locatie naar keuze die volledige wordt omgebouwd tot een zeer interactieve Escaperoom. 100% succes gegarandeerd!
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 60 personen
Hintlabyrinth is het ideale team evenement. Van verjaardagen, vrijgezellen tot bedrijfsuitjes. Met zijn gegarandeerd unieke verhaallijnen bezorgen wij iedereen een unieke ervaring. Laat je verleiden tot onze Play&Dine formule en eet voordeling bij onze partner!
€ 16,00 tot € 28,00 per persoon
3 tot 24 personen
Je bent niet simpelweg een groep rechercheurs die opgesloten zit, maar in een kamer vol aanwijzingen is het aan jou de taak om zelf je team op te bouwen en te slagen in het oplossen van het mysterie. Je bent namelijk zelf de sleutel. In 60 minuten tijd is het je doel om dit voor elkaar te krijgen.. gaat het jou lukken?
Vanaf € 181,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Deze fun & feelgood teambuilding combineert fysiek actieve met mentaal actieve opdrachten. Op deze manier voelt iedereen zich comfortabel. De deelnemers bepalen zelf welke activiteiten ze verkiezen.
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 24 personen
Bij de Gouden Kooi kan je terecht voor het spelen van escape games. Gebruik je logisch redeneervermogen en werk samen met je team om te ontsnappen binnen 60 minuten! Zoek je net dat ietsje meer? Combineer een spel met een meeting, seminarie, training, ... en maak er een onvergetelijke dag van! Ook diverse catering is mogelijk.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties