Teambuilding activiteiten
Teambuilding arrangementen
Samen sta je sterker

Zoek een activiteit

€ 30,00 per persoon
Maximaal 50 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze eigen locatie in Hoegaarden
Deze all-round teambuilding gaat bij voorkeur door op onze locatie in de Tuinen van Hoegaarden maar kan ook op verplaatsing aangevraagd worden. Kleine teams van plus minus 5 personen nemen het op tegen elkaar in tal van challenges.
Op aanvraag
8 tot 400 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
In dit interactieve spel vol spanning en sensatie gaat het om het kraken van de meeste kluizen om zo te kunnen ontsnappen uit de gevarenzone van je laatste target.
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 60 personen
Hintlabyrinth is het ideale team evenement. Van verjaardagen, vrijgezellen tot bedrijfsuitjes. Met zijn gegarandeerd unieke verhaallijnen bezorgen wij iedereen een unieke ervaring. Laat je verleiden tot onze Play&Dine formule en eet voordeling bij onze partner!
€ 56,87 per persoon
Vanaf 20 personen
Een teambuilding voor Bourgondiërs: dat is de BrusselsRally. Met een roadbook en stadsplan in de hand ga je op ontdekkingstocht in het centrum van Brussel.
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
€ 74,00 per persoon
8 tot 250 personen
Comblain au Pont
Vijf sportieve en spannende activiteiten in de Ardennen, met een lekkere lunch en een uitgebreide barbecue. Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
€ 120,00 per kamer
2 tot 7 personen
Wil jij een hele enge, hele echte escaperoom spelen? Kom dan spelen in The Wanna Play Room met Kelly en je wou dat je het nooit gedaan had…
Op aanvraag
8 tot 400 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Maak een superleuke wandeling door een Belgische stad naar keuze en ontdek alle leuke beziens- en wetenswaardigheden tijdens het doen van leuke opdrachten.
Vanaf € 20,00 per persoon
10 tot 100 personen
Het team gaat samen met de begeleider op pad en komt onderweg verschillende natuurlijke hindernissen tegen. Deze hindernissen stellen het team zodanig op de proef dat de deelnemers al hun kennis en vaardigheden moeten delen en verbinden om te slagen. Enkel met goed overleg en samenwerking slaagt men in de opdrachten.
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 24 personen
Bij de Gouden Kooi kan je terecht voor het spelen van escape games. Gebruik je logisch redeneervermogen en werk samen met je team om te ontsnappen binnen 60 minuten! Zoek je net dat ietsje meer? Combineer een spel met een meeting, seminarie, training, ... en maak er een onvergetelijke dag van! Ook diverse catering is mogelijk.