Zoek een activiteit

€ 108,90 per persoon
6 tot 20 personen
Op een mooie, rustgevende plek kan jouw team een bijzondere wildlife experience beleven, waarbij er gewerkt wordt met paarden.
€ 56,87 per persoon
Vanaf 20 personen
Een teambuilding voor Bourgondiërs: dat is de BrusselsRally. Met een roadbook en stadsplan in de hand ga je op ontdekkingstocht in het centrum van Brussel.
Vanaf € 20,00 per persoon
10 tot 100 personen
Het team gaat samen met de begeleider op pad en komt onderweg verschillende natuurlijke hindernissen tegen. Deze hindernissen stellen het team zodanig op de proef dat de deelnemers al hun kennis en vaardigheden moeten delen en verbinden om te slagen. Enkel met goed overleg en samenwerking slaagt men in de opdrachten.
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
€ 15,70 tot € 27,50 per persoon
4 tot 7 personen
In deze escaperoom word je met je groep opgesloten in een authentieke jagershut. Het lijkt wel alsof jullie midden in het bos zitten. Kunnen jullie op tijd ontsnappen of zien jullie door het bos de bomen niet meer?
€ 45,00 per persoon
8 tot 50 personen
Eigen locaties van VenturiX Outdoor in Comblain au Pont en verder in heel België
Outdoor teambuilding is bijzonder effectief omdat het op 3 niveaus tegelijk werkt. Ten eerste bevindt u zich in een mooie en inspirerende –want natuurlijke- omgeving met rotsen, bossen en water. Inmiddels is ruimschoots aangetoond dat hierdoor de creativiteit toe- en gevoelens van stress afnemen. Ten tweede bent u zowel lichamelijk als geestelijk in beweging. Het derde element betreft de gevoelens van kameraadschap en respect voor elkaars capaciteiten en talenten, die beter zichtbaar worden dan in een normale werkomgeving ooit zou gebeuren.
€ 25,00 per persoon
4 tot 50 personen
Vlottenbouwen draait om teambuilding en watersport. Dit is een activiteit waarbij samenwerken erg belangrijk is. Het leukste onderdeel is het testen van het vlot op het water. Welk vlot is het sterkste en komt als eerste door de branding? Mocht het zo zijn dat de zee op de dag van jullie activiteit iets te rustig is, dan is het mogelijk om te kiezen uit een van onze vele behendigheids- en samenwerkingsproeven.
Vanaf € 20,00 per persoon
10 tot 100 personen
Dit spel is een leuke mix van originele en ludieke teamopdrachten uitgevoerd in wisselende groepen. Volgende proeven komen o.a. aan bod: wandelende A, Gras-ki, de knoop, de vloer is lava, bibberende benen, pi, Big Bag Race…
€ 20,00 tot € 25,00 per persoon
3 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Contained is uw partner voor een escape room op locatie! Onze 2 trucks zijn volledig mobiel en komen dus eender waar jullie wensen.. Beide vrachtwagens hebben een apart verhaal/inkleding van de ruimte.
€ 30,00 per persoon
Maximaal 50 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze eigen locatie in Hoegaarden
Deze all-round teambuilding gaat bij voorkeur door op onze locatie in de Tuinen van Hoegaarden maar kan ook op verplaatsing aangevraagd worden. Kleine teams van plus minus 5 personen nemen het op tegen elkaar in tal van challenges.