Zoek een activiteit

€ 20,00 tot € 25,00 per persoon
Tot 32 personen
Escape Rooms op internationaal niveau, zoals u ze nog nooit beleefde: uiterst uitdagend, creatief & spannend! Stel zelf uw groep samen en speel met maximum 24 personen gelijktijdig in onze 4 games: Alcatraz I, Alcatraz II, The Great Detectives en The Lab.
Vanaf € 650,00 per groep
Vanaf 20 personen
Maak van een bekende muziekhit je eigen creatie met een lipdub. Met dansen, playbacken, acteren en gekke attributen wordt in één lange take de door jullie gekozen hit met jullie in de hoofdrol opgenomen.
€ 45,00 per persoon
8 tot 50 personen
Eigen locaties van VenturiX Outdoor in Comblain au Pont en verder in heel België
Outdoor teambuilding is bijzonder effectief omdat het op 3 niveaus tegelijk werkt. Ten eerste bevindt u zich in een mooie en inspirerende –want natuurlijke- omgeving met rotsen, bossen en water. Inmiddels is ruimschoots aangetoond dat hierdoor de creativiteit toe- en gevoelens van stress afnemen. Ten tweede bent u zowel lichamelijk als geestelijk in beweging. Het derde element betreft de gevoelens van kameraadschap en respect voor elkaars capaciteiten en talenten, die beter zichtbaar worden dan in een normale werkomgeving ooit zou gebeuren.
€ 80,00 per persoon
8 tot 250 personen
Comblain au Pont
Vijf sportieve en spannende activiteiten in de Ardennen, met een lekkere lunch en een uitgebreide barbecue. Na een korte introductie gaat u onder leiding van onze goed opgeleide en gastvrije instructeurs ons challengeparcours doen, abseilen, lekker mountainbiken, boogschieten en vlotvaren.
Vanaf € 55,00 per persoon
12 tot 500 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Voor een activiteit met je collega’s waarbij fun, actie, teambuilding, dynamiek en communicatie centraal staan, stel je zelf je eigen inflatable fun pakket samen.
Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 100 personen
In dit spel komen verschillende schietproeven aan bod waarbij we uiteindelijk komen tot de schutterskoning(in) van de groep. Is heel erg leuk: veel afwisseling, veel fun! Een greep uit de proeven: Lucky Luke, Buffalo Bill, The Crazy Huntsman, The Aboriginal, Snowman Ötzi… met o.a. blaaspijp, pistool, karabijn, paintball-geweer, kruisboog, hakbijlwerpen…
Vanaf € 24,50 per persoon
4 tot 300 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in België
Een mysterieuze houten kist gevuld met kleine kistjes. Allemaal op slot. Na het openen komen jullie verschillende originele puzzels en games tegen.1,5 uur de tijd om deze allemaal op te lossen. Niemand weet wie deze mysterieuze kist heeft ontworpen. Enige wat wel duidelijk is, dat jullie slechts 1,5 de tijd hebben om met jullie team +/- 5 personen deze kist moeten uitspelen. Jullie gaan dus niet inbreken.. maar UITBREKEN!
Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 100 personen
Zuienkerke (omgeving Brugge).
De groep wordt verdeeld in kleine teams die in een onderlinge competitie originele en ludieke teamopdrachten trachten tot een goed einde proberen brengen. De proeven zijn altijd een combinatie van denken en doen en fysiek niet te inspannend. Bovenal is altijd samenwerking vereist om te slagen.Volgende proeven komen o.a. aan bod: wandelende A, de knoop, 2 meter, bibberende benen, Big Bag Race…
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
€ 20,00 per persoon
2 tot 36 personen
Kan jij Antwerpen behoeden voor de ondergang? Ga de uitdaging aan in de spectaculaire escape rooms van Room of Riddles in hartje Antwerpen!