starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Teambuilding vol avontuur in contact met de paarden in Westmalle

Wat ga je doen

Op een mooie, rustgevende plek kan jouw team een bijzondere wildlife experience beleven, waarbij er gewerkt wordt met paarden.

Tijdens een zorgvuldig uitgewerkt programma wordt er eerst kennis gemaakt met de paarden waarbij het contact met het dier en met elkaar wordt geïntensiveerd met individuele en groepsoefeningen. Daarna wordt er gewerkt aan het innerlijk leiderschap en de groepswijsheid. De paarden fungeren als partner en als spiegel in het bewustwordingsproces, er wordt niet op gereden.

Deze teambuildingsactiviteit in de natuur zorgt ook op andere manieren voor de innerlijke mens, met een heerlijke picknick als lunch en een afsluitende barbecue met kampvuur voor het laatste goede gesprek van deze dag. Cowboy Ivo begeleidt de groep met humor, doortastendheid en inzicht. Kom met je team naar Westmalle, België voor deze unieke ervaring.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01