starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Themafeest(avond)

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,8
Uit 6 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige avond; erg goed vermaak

De jongens hebben er een erg leuke avond van gemaakt. Dit betrof een (kleine) bedrijfsuitstap met verder weinig entertainment. Dit was perfect en heeft iedereen erg goed vermaakt.

dinsdag, 8 september 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Nooit gedacht karaoke zo leuk te vinden!

Het is eigenlijk een héél leuke mini-fuif met je vrienden.
De schaamte viel al direct weg toen het duidelijk werd dat er geen pottenkijkers zouden zijn, en we dus volledig los konden gaan!

Ook heel leuk is dat je volledig zelf alles kan bedienen van het karaokesysteem en dat je de drank rechtstreeks vanuit je booth kan bestellen.
TOP

woensdag, 8 juli 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Enorm leuk

Al de meisjes en zeker de vrijgezel hebben de quiz als enorm leuk aanvaarden! De dance battle was het hoogtepunt voor vele van de avond!
Bedankt voor de goede organisatie!

Groetjes
Ilke

dinsdag, 26 september 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

F A N T A S T I S C H

Beste Stefan, wij hebben ook ongelofelijk genoten van de avond. We hebben erg leuke reacties terug gekregen. Iedereen kijkt terug op een avond van plezier, herkenning, teamgeest, lekker eten, gezelligheid, sfeer, enzovoort.
En inderdaad erg veel “oh ja’s”! Dat is dus echt zo! Wat is er dan toch veel gebeurd in zo’n decennium wat al zo diep is weggezakt op je harde schijf. En wat dan toch ineens weer wakker geschud wordt.
Geweldig was het! Het is gewoon een echte aanrader voor iedereen en leeftijd is van ondergeschikt belang. Want ook onze benjamin van 19 jaar heeft het prima naar zijn zin gehad ook al viel er voor hem weinig of niets te herkennen. Dat zegt op zich al genoeg over de goede opzet, de beleving en het enthousiasme waarmee jullie er invulling aan gaven.
Nogmaals heel, heel erg bedankt voor jou en Eva. Je kunt met recht pronken met dit concept hoor

maandag, 15 mei 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Wederom geslaagd!

Hallo,

Het is de 2e keer dat we dit spel hebben geboekt en we hebben wederom een leuke namiddag gehad bij jullie!
Niet onmiddellijk feedbackpunten, we wisten dat het goed ging zijn en dat was het ook!

Dank je wel voor de organisatie!

woensdag, 19 april 2017
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Aanbeveling

‘Super enthousiaste spelbegeleider, spel goed onder controle. Onze medewerkers hebben ervan genoten en dit is de sfeer zeker ten goede gekomen. Het aspect verkleden, is zeker een aanrader, dan zijn ze er op voorhand al onderling mee bezig. Spel is een beetje leeftijdgebonden, dus leeftijden goed mixen. Er werden veel aspecten aangehaald in het spel (muziekfragmenten, tv fragmenten) wat het spel leuk maakte. Ideale groepsactiviteit om de sfeer aan te halen’!

woensdag, 8 maart 2017

Online bedrijfsuitjes

Wij hebben een ruim aanbod online bedrijfsuitjes.

Online Bedrijfsuitjes

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01