tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Toolbox Experience - Mogelijk op iedere gewenste locatie

Omschrijving

De Toolbox Experience is een schaalbare teambuildingactivteit die op iedere gewenste locatie gespeeld kan worden. Van 50 tot maar liefst 1000 deelnemers tegelijk! Bij deze activiteit worden er teams gemaakt van 6 tot 7 spelers. Deze activiteit bestaat uit 3 rondes.

De verschillende rondes staan hieronder in het kort toegelicht:

RONDE 1:

De eerste ronde betreft een fotoronde. Uit één van de lades van de Toolbox komt een grote stapel met foto’s. Op de achterkant van deze foto’s staat een vraag met een vraagnummer. De vraag gaat altijd over de foto waarbij de deelnemers iets moeten aanwijzen op de foto. Het kan zijn dat er bijvoorbeeld iets mist op de foto dat aangewezen dient te worden. Als men het antwoord weet kan dit vervolgens ingevoerd worden op de tablet. Door het vraagnummer in te voeren komt dezelfde foto op het scherm naar voren waarna men het juiste antwoord kan aanwijzen. Doordat er een groot aantal foto’s afgedrukt zijn, kan er met alle deelnemers tegelijk gespeeld worden. De foto’s hebben verschillende soorten thema’s.

BONUSRONDE 1:

Tijdens ronde 1 komt er tussendoor ook onverwachts een snelle quiz naar voren op de tablet. De software blokkeert waardoor men enkel antwoorden van deze bonusronde door kan voeren. Deze bonusronde duurt 1 minuut en het is hierbij de bedoeling om in deze tijd zoveel mogelijk vragen te beantwoorden! Hiermee kan men extra punten verdienen. Na zo’n 10 minuten spelen ontvangt men een code om een volgende lade van de Toolbox te openen. Hiervoor hoeven ze dus niet een specifieke opdracht of iets dergelijks op te lossen. Tijdens ronde 2 kan er ook verder gespeeld worden met ronde 1, indien deze nog niet is uitgespeeld. Taakverdeling en samenwerking is hierin erg belangrijk.

RONDE 2:

Uit de volgende lade komen verschillende kistjes. Op ieder kistje staat een logo afgedrukt dat staat voor een specifiek thema. In deze ronde wordt het team op verschillende kennisvlakken en vaardigheden getest. Thema’s die naar voren komen in deze ronde zijn: Wiskunde, Topografie, Sport, Scheikunde, Geschiedenis en een Logo Quiz. De bedoeling is om deze opgaven allemaal op te lossen binnen de tijd. Ondertussen kan men ook gewoon verder spelen met ronde 1. Zo lopen er dus vele opdrachten door elkaar heen, is iedereen lekker bezig en is het erg belangrijk om met je team een goede strategie te hanteren om zoveel mogelijk op te lossen. BONUSRONDE 2: Ook tijdens ronde 2 zal er tussendoor weer een bonusronde voorbijkomen. Deze is gelijk aan de eerdere ronde, maar dan met een andere vragen. Na 55 minuten spelen ontvangt men een code om de laatste lade van de Toolbox te openen. Hier komen de opdrachten uit voor Ronde 3. Tijdens ronde 3 kan er gewoon doorgespeeld worden met ronde 1 en 2.

RONDE 3:

De laatste ronde bestaat uit vier opdrachten. Deze vier opdrachten zijn enkel te beantwoorden door gebruik te maken van informatie die men eerder in het spel heeft verkregen. De deelnemers moeten dus de juiste informatie opzoeken die eerder verkregen is tijdens het spel om zo tot de oplossing te komen van deze opdrachten. Een kwestie van goed verbanden leggen! Na totaal 70 minuten spelen krijgen de twee spelers die de hoogste score hebben behaald een hint om de finale te spelen. Deze finale bepaald te grote winnaar van het spel! De activiteit duurt in zijn totaliteit 75 minuten.

Geïnteresseerd in dit pakket?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het pakket

Vanaf € 34,50 per persoon (incl. BTW)
Vanaf 50 personen
Ongeveer 1 uur
Binnen
Wij komen op locatie in België
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01