starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

TV Commercial maken - Mogelijk op elke locatie in België

Wat ga je doen

Tijdens deze workshop vorm jij met je team de film crew! Zelf de camera bedienen, de film lampen op de acteurs houden, regisseren en natuurlijk acteren. Eerst samen het script verzinnen en dan snel starten met de eerste scene. Dat wordt lachen tijdens de opnames. Wie is de acteur of actrice in jouw team?

Na een uurtje of 2 staan alle scene's erop en kunnen de deelnemers even pauzeren terwijl wij de films monteren.

Nu het is het tijd voor de spannende premiere van TV commercials op groot scherm. Onze applausmeter is de onpartijdige jury van de winnaar van de gouden Oscar.

Groepen van 10 tot 250 personen kunnen deze teambuilding boeken. De groep verdelen we weer in kleine teams van maximaal 12 personen. Elk team krijgt een eigen opname unit en een Teamfilm Regisseur en maakt dus een eigen TV commercial.

Iedereen kan meedoen met onze workshops en iedereen wordt door onze teamleiders dan ook actief betrokken. Het leuke is dat er zoveel verschillende rollen binnen de crew zijn dat altijd een job is die bij je past, voor of achter de camera.

Naast de TV commercial kun je ook voor een ander format kiezen zoals Vloggen, Movie trailer maken of wat dacht van een Virtual Reality Commercial? Die nemen we op met 360 graden camera's. Het leuke van deze teambuilding is dat je samen de film creeert, van begin tot eind.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01