Zoek een activiteit

Vanaf € 59,90 per persoon
Vanaf 15 personen
Speel als onderdeel van een gezellig groepsuitje in Leuven, deze hilarische quiz tijdens een heerlijk diner. Strijd met de jongens tegen de meisjes in een ultieme battle of the sexes.
Vanaf € 24,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Deze indoor variant van de kraker Minute to win it is net zo hilarisch als de buitenvariant. Voer zoveel mogelijk opdrachten binnen een minuut uit en scoor het beste resultaat.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Beleef in Leuven je real life hangover ervaring vol actie, spanning en hilariteit. In een doldwaze race door de stad beleven jullie een waanzinnig vrijgezellenfeest om de bruidegom weer tip top in shape te krijgen voor het huwelijk.
€ 27,50 per persoon
Vanaf 18 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Dit Expeditie Robinson uitje is erg leuk om te doen met een vrijgezellenfeest, een familiedag of een bedrijfsuitje. Het heeft alle elementen van een echte Expeditie inclusief eilandraad, maar exclusief eliminatie, dus iedereen strijdt mee tot het einde.
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke gewenste stad in België
In het spannende game ga je in teams de strijd aan om elkaar te snel en te slim af te zijn. Blijf als slimme voortvluchtige uit handen van de snelle jagers.
Vanaf € 25,00 per persoon
8 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Vlaanderen en op onze locatie in De Panne
Bij ons kun je terecht voor een Robinson-ervaring aan onze eigen kust. Tijdens de Robinsonproeven strijden verschillende teams tegen elkaar. Het Expeditie Robinson-spel bestaat uit verschillende beproevingen met vuur, water, katapult en kokosnoten, evenwicht… waarin concentratie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek heel belangrijk zijn. Daag jezelf en je vrienden of familie uit tijdens deze supertoffe ervaring!
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Op zoek naar een spannend spel om te doen als uitstap met uw collega’s, vrienden of familie? Speel nu Wie is de Rat in Antwerpen! U speelt in verschillende teams die allemaal apart het centrum van de stad in gestuurd worden om opdrachten uit te voeren. Maar ondertussen is er een gemene rat die je team tegenwerkt!
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De rat in dit spel is minstens zo gewiekst als zijn mollenvriendje en dat gaan jullie meemaken tijdens deze spannende zoek- en opdrachtentocht door de stad, waarbij de rat lustig aan het saboteren slaat.
€ 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De stad een plaats waar u rustig kunt vertoeven? Kijk nog maar eens! Met de Wie is de Rat? Citygame verandert de stad in een ware jungle. In deze spinoff van Wie is de Mol worden alle opdrachten telkens door een sinistere rat ondermijnd. Maar wie is de rat?
Vanaf € 23,60 per persoon
Vanaf 8 personen
Vind jullie weg door het centrum van Leuven terwijl jullie de meest gekke, hilarische en onwerkelijke opdrachten moeten uitvoeren binnen de aangegeven tijd.