Zoek een activiteit

Vanaf € 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Deze quiz is bekend van TV maar kan ook door jullie gezelschap gespeeld worden tijdens een gezellig groepsuitje in Leuven. Kijk hoe goed jullie elkaar kennen door elkaar te ranken op het gebied van allerlei interessante vragen.
Vanaf € 23,60 per persoon
Vanaf 10 personen
Wat een gezellig dagje Leuven zou worden, krijgt een andere wending als er een moord gepleegd blijkt te zijn. Als ware Flikken Leuven gaan jullie in rechercheteams deze zaak eens even haarfijn uitpluizen en oplossen.
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kent u Crazy 88 nog van tv? Het knotsgekke spelprogramma kunt u nu met uw vrienden, familie of collega’s spelen in het centrum van Antwerpen. Er zijn 88 (te) gekke, ludieke, grappige en spannende opdrachten waarvan de teams er 10 uit moeten voeren binnen de tijd. Het wordt een hilarisch uitstapje dat niet snel vergeten gaat worden!
€ 25,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Ben je fan van De Mol? Bij ons kan je terecht voor een “De Mol-ervaring”. Het zijn verschillende opdrachten en de teams worden na elke uitdaging opnieuw samengesteld. Het is de taak van de mol om te proberen de opdrachten te saboteren en zijn/haar team te laten verliezen.
Vanaf € 25,00 per persoon
8 tot 100 personen
Mogelijk op elke locatie in Vlaanderen en op onze locatie in De Panne
Bij ons kun je terecht voor een Robinson-ervaring aan onze eigen kust. Tijdens de Robinsonproeven strijden verschillende teams tegen elkaar. Het Expeditie Robinson-spel bestaat uit verschillende beproevingen met vuur, water, katapult en kokosnoten, evenwicht… waarin concentratie, lichaamsbeheersing, sportiviteit en tactiek heel belangrijk zijn. Daag jezelf en je vrienden of familie uit tijdens deze supertoffe ervaring!
€ 29,50 per persoon
4 tot 300 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in België
Hebben jullie grote muziekkennis van de 70's, t/m de 00's? Dan zit je bij deze quiz helemaal goed. In verschillende rondes dagen wij jullie uit. Van old school hitjes, tot vergeten eendagsvliegen. Muziekfragmenten, foto's en foute meezingers. Weten jullie met je team de meeste punten te scoren? Het winnende team scoort onze Big Music quiz beker.
€ 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De stad een plaats waar u rustig kunt vertoeven? Kijk nog maar eens! Met de Wie is de Rat? Citygame verandert de stad in een ware jungle. In deze spinoff van Wie is de Mol worden alle opdrachten telkens door een sinistere rat ondermijnd. Maar wie is de rat?
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke gewenste stad in België
In het spannende game ga je in teams de strijd aan om elkaar te snel en te slim af te zijn. Blijf als slimme voortvluchtige uit handen van de snelle jagers.
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De rat in dit spel is minstens zo gewiekst als zijn mollenvriendje en dat gaan jullie meemaken tijdens deze spannende zoek- en opdrachtentocht door de stad, waarbij de rat lustig aan het saboteren slaat.
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met The Phone kunt u met uw groep vrienden, familie of collega’s een prachtige Belgische stad verkennen terwijl u een spannend stadsspel speelt, geleid door The Phone! Wachten op een belangrijk telefoontje… het kan zo spannend zijn! Dit stadsspel is daarop gebaseerd en op het gelijknamige televisieprogramma.