tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro label load home whatsapp
Uitjes op wielen

Uitjes op wielen

Filter 6 uitjes
Weergave:

Er zijn 6 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 47,19 per persoon
5 tot 15 personen
Antwerpen
Korte omschrijving

Wij organiseren met veel plezier een leuke Segway - tour in Antwerpen om alzo op een unieke en originele manier de stad te kunnen ontdekken onder begeleiding van een gids , waarbij u de keuze heeft uit de klassieke 'Segway City tour', de 'Segway-tour op Linkeroever' alsook de Segway - tour 'brouwerij De Koninck' !

Tonen
Vanaf € 47,80 per persoon
20 tot 100 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

De Green Rally is een uniek arrangement van 2 of 3 uur waarin je 2 of 3 verschillende elektrische voertuigen ervaart. Bijvoorbeeld een Segway tour onder begeleiding van ervaren instructeurs, een E-Scooter tour met 2 personen, en om het nog leuker te maken, maak je kennis met de E-Chopper.

Tonen
Vanaf € 165,- per persoon
2 tot 50 personen
Meppen, Spa, Zolder
Korte omschrijving

Race liefhebbers opgelet! Ook eens op een echt circuit rijden en alle ins en outs van het racen van dichtbij meemaken? Dat kan, met het complete race experience arrangement. Dus, laat zien hoe snel jij over de baan vliegt en word coureur voor een dag.

Tonen
Vanaf € 24,75 per persoon
Vanaf 8 personen
Provincie Luik
Korte omschrijving

De Ardennen in op de mountainbike, wat is er een beter actief uitje met collega's, vrienden of familie? Ontspanning en inspanning tegelijk. Kies een route op het GPS-systeem en ontdek onze prachtige Belgische natuur. Jullie kunnen een hele of een halve dagtocht doen. Wil je liever een gids erbij? Ook dat is mogelijk.

Tonen
Vanaf € 75,- per persoon
2 tot 50 personen
Meppen, Spa, Zolder
Korte omschrijving

Dit is een onvergetelijke ervaring op een echt circuit. Je neemt plaats in de race auto naast een ervaren instructeur die een aantal rondes over de baan rijdt. Adrenaline kick gegarandeerd!

Tonen
Vanaf € 60,- per persoon
2 tot 50 personen
Korte omschrijving

Leer alles over racen en driften tijdens een Drift Experience op het circuit in Weeze. Je gaat zelf de baan op met een ervaren instructeur die je de kneepjes van het vak leert. Waan je voor even een echte coureur!

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01