starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Unieke en interactieve Pubquiz op elke locatie in België

Wat ga je doen

Ben je op zoek naar een interactieve quiz zonder papier maar met echte stemkastjes waarbij we ook nog eens geen wifi nodig hebben. Met onze software brengen wij veel variatie aan in onze vragen. Van hints tot aan foto's die langzaam in beeld komen, van weddenschappen tot aan verkiezingsvragen en minigames zoals balletje balletje en paardenrennen.

Onze quizzen, ook wel Showbizzquizzzit genoemd, hebben wij samengesteld met Danny Rook, vroeger TV-presentator en nu regisseur van The Voice of Holland, Idols en Geer en Goor. Hierdoor hebben onze quizzen een hoog entertainmentgehalte; ze laten je van minuut één tot het einde lachen, strijden, meezingen en huiveren.

Wij bieden professionele quizmasters aan die iets toevoegen aan uw event. Wij hebben een breed scala aan presentatoren. Onze quizmasters presenteren ook in het Engels. Met meer dan 10 jaar ervaring in het maken van quizzen en met 500 quizshows per jaar zijn wij de ideale partner voor jullie event. Het is mogelijk om eigen vragen over het personeel of bedrijf toe te voegen, wat de quiz persoonlijker maakt. Ook het doorvoeren van jullie huisstijl is mogelijk.

Quiz op maat

Het is mogelijk om de quiz compleet op maat te laten maken.

Tweetalig

Met onze software is het mogelijk om zelfs in twee talen de quiz te laten zien. Heel makkelijk voor internationale groepen.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01