tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label check arrow head load euro persons time weather info home pictures2

Moordzaak oplossen - Moordspel online of bij elkaar

Wat ga je doen?

Ontvang het politiedossier en ontmasker de dader in een levensecht moordonderzoek. Gedurende het onderzoek heb je toegang tot de politiedatabase waarin je verdachten, voertuigen, camerabeelden en bewijs kunt opzoeken. Onderzoek het bewijs, bekijk de verhoren en volg aanwijzingen op het internet. Weet jij de dader te ontmaskeren, voor hij weer toeslaat? Een moordspel kun je zelfstandig of met een team oplossen. Dit kan volledig online of bij elkaar met het politiedossier. Een moordspel is ook beschikbaar voor grote groepen en hierdoor geschikt voor een teamuitje.

In het politiedossier zit alles dat de politie tot nu toe heeft ontdekt. Bekijk de verhoren met de getuigen op video of lees de verklaringen. Gebruik de plattegronden met de politiemeldingen om de laatste uren van de slachtoffers in kaart te brengen. Onderzoek het lijkschouwingsrapport en de foto's in het dossier. Weet jij het motief van de dader te ontdekken en de dader te ontmaskeren?

Elk onderdeel van het politiedossier en de database is zo realistisch dat je vergeet dat je met een moordspel bezig bent. In de databse zoek je mogelijke verdachten en voertuigen op. Ook kun je camerabeelden opvragen. Wanneer je de naam van een bedrijf tegenkomt, kun je de website bezoeken en zelfs contact opnemen met het bedrijf. Tijdens het moordspel wordt de lijn tussen werkelijkheid en fictie flinterdun.

Alle bewijsmaterialen in het politiedossier zijn levensecht. Op de verhoren met de verdachten en getuigen zitten de foto's van deze personen. Gebruik de bewijsmaterialen en foto's in het dossier voor het maken van een bewijsbord en een tijdlijn. Hierdoor maak je het moordonderzoek nog overzichtelijker en kun je beter in kaart brengen hoe jij de dader kunt ontmaskeren.

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Meer informatie

Details van het uitje

Vanaf € 19,50 per persoon (incl. BTW)
2 tot 400 personen
2 tot 4 uur
Binnen
Mogelijk in elke plaats in België
Goed om te weten:
  • Op eigen gelegenheid te spelen

Gemiddeld een 10,0 uit 1 beoordeling

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Nog nooit zo'n cool moordspel gedaan!

Het is echt heel erg cool en net echt. Je krijgt een moorddossier dat er heel erg echt uitziet en zeer compleet is. Foto's van de plaats delict en camerabeelden en verhoren op video met verdachten. ECHT heel erg gaaf! Het voelt ook niet als een spelletje maar alsof je een echte moord aan het oplossen bent. Zeer gaaf gedaan en wij gaan zeker nog een moordzaak van ze doen. Niet te vergelijken met andere aanbieders, gewoon super gaaf!

Door: Thijs
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01