Verschillende activiteiten op het strand van Knokke-Heist

Hoofdfoto 640x424
Imgp4902 640x425
Imgp6893 640x425
Sunset 640x425
Zijde 1 extra klein 640x426

Surfers Paradise biedt een gezellig clubhuis aan met prachtig terras, lounge, jacuzzi en groot strandterrein. Voor teambuildings en groepsactiviteiten zijn er tal van originele en sportieve mogelijkheden. Aan de surfbar kan je elke dorst lessen of honger stillen. De cateringmogelijkheden kunnen elke wens in vervulling laten gaan.

Iedereen kan genieten van ons aanbod: Een teamdag met het bedrijf, familiedag, verjaardag vieren, vrijgezellen, ... Geniet van het sport à la carte aanbod: golfsurfen, stand up paddleboarden, zeeraften, kajakken, supzilla, boogieboarden of een initiatie powerkite. Stel een unieke teambuilding samen met onze Paradise Challenges, een reeks mini-games voor zowel groot als klein en jong & oud. Of kies voor een speciale activiteit zoals mountainbiketocht, djembésessie op het strand, zumba of yoga met zeezicht, ...

Een enthousiaste crew staat klaar om je te begeleiden in enkele topactiviteiten! Voor elk seizoen staat er wel een leuke en uitdagende activiteit op het menu. Ja, zelfs in de wintermaanden krijg je een programma op maat en staat het clubhuis en de volledige accommodatie exclusief ter beschikking.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Afwijkende datum graag bij Specifieke wensen
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Gegevens activiteit

Vanaf € 21,00 per persoon
Inclusief: guestmembership, 1 uur sport à la carte/Paradise Challenges, 1 instructeur (gebaseerd op 9 personen)
Vanaf 9 personen
Vanaf 1 uur
Er zijn nog geen beoordelingen voor dit uitje. Wees de eerste!