starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Virtual reality op locatie in heel België

Wat ga je doen

Wij organiseren sinds 1,5 jaar virtual reality ervaringen op locatie. Naast het aanbod van verschillende teambuilding games, zorgen wij ook altijd voor een leuke en originele introductie.

Waar komt het vandaan, wat zijn de verschillen, en ten slotte: wat zijn de mogelijkheden? Dit gaan jullie aan levende lijven ervaren. TIME FOR ACTION! Omdat iedere groep weer een andere voorkeur heeft. Stellen wij ons arrangement samen op de wensen van de klant. Willen jullie meer de focus op teambuilding, of pure fun? Wij maken voor jullie de ideale combi!

Wat nemen wij mee?
- VR brillen (games )
- Video-brillen (experience )
- Enthousiaste experts *Bij onze VR brillen leveren wij alle toebehoren zoals: controllers, sensoren, etc.

Naast ons aanbod van meer dan 100 verschillende games, ontwikkelen wij ook zelf games. Deze games zijn specifiek gericht op teambuilding. Wat is er nu leuker dan samen een bom te ontmantelen of een kasteel te verdedigen?! Wij horen graag waar jullie voorkeur ligt, zodat wij het PERFECTE uitje voor jullie maken.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01