starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Virtual Reality op Locatie - Mogelijk in heel België

Wat ga je doen

Wij maken Virtual Reality op iedere locatie mogelijk in heel België. Op safari in Afrika, racen als Max Verstappen, in de snelste achtbaan ter wereld, alles maar dan ook echt alles is mogelijk met Virtual Reality. Naast activiteiten om te ontspannen bieden wij ook teambuildingsgames en escape rooms aan in de virtuele wereld. Wij hebben het ruimste aanbod van België op het gebied van Virtual Reality.

Aan de hand van jullie wensen stellen wij het perfecte programma samen voor jullie groep. Fun, ervaren, teambuilding, of een combinatie van deze onderdelen, alles kan!

Jullie zullen tijdens de gehele activiteit worden door onze enthousiaste VR-experts. Deze zullen jullie kort de werking toelichten van de brillen, hierna kunnen jullie direct zelf de virtuele wereld ontdekken. Wij beschikken over de nieuwste technieken op het gebied van Virtual Reality, wij hebben verschillende attributen zoals onder andere een raceseat. Wij stellen altijd het perfecte programma op voor jullie groep!

Kortom: wij doen er alles aan om jullie teamuitje, bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest tot een succes te maken. Wij garanderen jullie een onvergetelijke activiteit waar jullie 100% zeker nog lang over na zullen praten.

Heb je interesse in dit uitje?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01