Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met vrienden uitstappen

Beoordelingen vrienden-uitstap

Gemiddeld een 9,4 uit 18 beoordelingen

Zoek een activiteit

TOP UITJE!
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kent u Crazy 88 nog van tv? Het knotsgekke spelprogramma kunt u nu met uw vrienden, familie of collega’s spelen in het centrum van Antwerpen. Er zijn 88 (te) gekke, ludieke, grappige en spannende opdrachten waarvan de teams er 10 uit moeten voeren binnen de tijd. Het wordt een hilarisch uitstapje dat niet snel vergeten gaat worden!
TOP UITJE!
Vanaf € 56,25 euro per persoon
Prijs op basis van 8 personen
Plaatsnemen in een luxueuze sloep en heerlijk genieten in luxe en weelde? Dan is sloepvaren echt iets voor u! Onze schippers varen de luxueuze sloepen welke geschikt zijn voor 5 tot 8 personen. Op en top genieten van al het moois op en rondom het water.
TOP UITJE!
€ 21,50 tot € 37,00 per persoon
6 tot 250 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze eigen locatie in Antwerpen
Bij ons steek je samen met vrienden, familie of collega's de handen uit de mouwen en leer je als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen heeft een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken.
TOP UITJE!
Vanaf € 43,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Voor deze uitdagende groepsactiviteit kun je heel goed terecht in België. Speel dit spannende spel, kraak je brein, kraak de codes en beat the box. Jullie groep wordt verdeeld in teams die starten bij een eigen box. Kraak de code en open de box.
TOP UITJE!
Vanaf € 72,00 per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Ontdek de stad of omgeving in 3 uur tijd middels maar liefst 3 milieuvriendelijke elektrische vervoersmiddelen! Onder begeleiding van ervaren instructeurs maak je een prachtige segwaytour en zelfstandig doe je een spannende tourtocht op elektrische scooters. Om het af te maken ga je ook nog eens op pad met de trikke, een hip en nieuw elektrisch voertuig.

€ 60,00 per persoon
10 tot 50 personen
Hou je van het strand en de wind in je haren? Ben je niet bang van een beetje snelheid? Dan moet je zeker gaan voor een rit met een zeilwagen!
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke gewenste stad in Nederland en België
In het hilarische maar soms ook wel pijnlijke pain game ligt een kleine marteling voortdurend op de loer. Wint jouw team een opdracht dan mag je een ander team straffen met een pijnlijke opdracht, maar wat nou als je zelf verliest?
€ 45,00 per persoon
4 tot 20 personen
Chocovibes bezorgt je een onvergetelijk uitje waar je leert hoe je eigen creaties kan maken van chocolade! Van bonbons met verschillende vullingen tot leuke snorretjes en schoentjes, alles komt aan bod in deze 2,5 uur durende workshop.
€ 27,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heel erg leuk een potje golfen op een prachtige felgroene golfbaan, maar je wilt een keer wat anders. Dan is de Urban Street Golf het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s! Speel golf dwars door jou eigen stad, dorp of omgeving. Bij Urban Street Golf zijn verschillende objecten zoals bijvoorbeeld een prullenbak, boom, hek of half-pipe de ‘’holes’’.
€ 24,00 tot € 28,00 per persoon
4 tot 100 persoon
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heeft u iets te vieren of zoekt u een leuke en lekkere activiteit voor uw familie, vrienden of collega’s? Doe eens een uitgebreide kookworkshop aan huis of bij u op het werk! Of u nu met 10 of 100 mensen bent, we verzorgen een geweldig culinaire activiteit.
Vanaf € 18,00 per persoon
25 tot 100 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Wij verzorgen animaties en teambuildingactiviteiten met thema 'Royal Ascot' of 'Velodroom'. De interactieve paardenraces brengen ambiance voor groepen tot 120 personen; de genodigden fungeren als jockey en het publiek kan een fictief gokje wagen bij de bookmaker.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Net zo leuk als in Las Vegas of Bangkok is het in Gent. Met historische monumenten, prachtige panden, middeleeuwse pleinen, kleurrijke Gentenaren en vreemde vogels als decor, kun je hier met je vrienden en de aanstaande bruidegom een fantastisch vrijgezellenspel spelen.
Vanaf € 71,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u Antwerpen optimaal leren kennen? Dan mag u de vele restaurants niet overslaan! Met dit Walking Dinner eet u drie gangen in drie verschillende restaurants (lunch of diner), afgewisseld door een rondleiding door de stad. Ten eerste neemt u met uw metgezellen een heerlijk voorgerecht in een van de door u gekozen restaurants.
€ 20,00 tot € 30,00 per persoon
2 tot 26 personen
Teambuilding, bedrijfsuitje of gewoon voor de fun met vrienden of familie? Puzzle Escape Rooms Gent biedt u 2 fantastische escape games tot 26 personen aan in het hartje van Gent!
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Paintballen in een nieuw jasje! Probeer dan nu de nieuwste variant gecombineerd met trefbal en pijl en boog! Archery Tag daagt jou uit al je tegenstanders uit te schakelen.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties