Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met vrienden uitstappen

Zoek een activiteit

TOP UITJE!
Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kent u Crazy 88 nog van tv? Het knotsgekke spelprogramma kunt u nu met uw vrienden, familie of collega’s spelen in het centrum van Antwerpen. Er zijn 88 (te) gekke, ludieke, grappige en spannende opdrachten waarvan de teams er 10 uit moeten voeren binnen de tijd. Het wordt een hilarisch uitstapje dat niet snel vergeten gaat worden!
TOP UITJE!
Vanaf € 72,00 per persoon
20 tot 90 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Ontdek de stad of omgeving in 3 uur tijd middels maar liefst 3 milieuvriendelijke elektrische vervoersmiddelen! Onder begeleiding van ervaren instructeurs maak je een prachtige segwaytour en zelfstandig doe je een spannende tourtocht op elektrische scooters. Om het af te maken ga je ook nog eens op pad met de trikke, een hip en nieuw elektrisch voertuig.
TOP UITJE!
Vanaf € 56,25 euro per persoon
Prijs op basis van 8 personen
Plaatsnemen in een luxueuze sloep en heerlijk genieten in luxe en weelde? Dan is sloepvaren echt iets voor u! Onze schippers varen de luxueuze sloepen welke geschikt zijn voor 5 tot 8 personen. Op en top genieten van al het moois op en rondom het water.
TOP UITJE!
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met dit spectaculire stadsspel leert u uw collega’s, vrienden of familie kennen en verkent u een stad naar keuze. Door in teams te spelen en opdrachten te doen werkt u aan de teambuilding! Begin deze leuke activiteit met een drankje en wat lekkers. Na een uitgebreide speluitleg worden jullie in teams verdeeld en gaan jullie op pad.
TOP UITJE!
Vanaf € 43,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Voor deze uitdagende groepsactiviteit kun je heel goed terecht in België. Speel dit spannende spel, kraak je brein, kraak de codes en beat the box. Jullie groep wordt verdeeld in teams die starten bij een eigen box. Kraak de code en open de box.

€ 35,00 per persoon
Vanaf 9 personen
Op zoek naar een workshop waarbij u veel plezier heeft, iets nieuws leert en ook nog een heerlijk resultaat bereikt? Ga dan voor een cocktail workshop! U kent rum vast als basisingrediënt van de Cuba Libre of de Mojito, maar het is zo veel meer! Onze rum-expert vertelt u graag over de herkomst en het productieproces, de lagering en de invloed daarvan op de smaak.
Vanaf € 15,00 per persoon
8 tot 100 personen
Voor een fantastisch bedrijfsuitje of spectaculair vrijgezellenfeest moet u in deze spannende paintballoods zijn! Deze loods vol adrenaline en plezier vergeet u nooit meer! Stelt u zich een enorme oude loods voor, gevuld met een echte legertruck, rioolbuizen, uitkijkposten en autowrakken.
Vanaf € 21,00 per persoon
10 tot 300 personen
Het park van 18 ha nodigt u uit om uw grenzen te verleggen, met vrienden, collega’s of met de familie. Kies uit de 4 verschillende Challenges, lang of kort, eenvoudig of moeilijk, ontspannend of sensationeel.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Wilt u een originele bedrijfsuitstap, familiedag of groepsuitstap organiseren? Los nu net als Sherlock Holmes een moord op, in het centrum van Antwerpen! U gaat in teams aan het werk om de politie te helpen deze moordzaak op te lossen. Elk team krijgt een tablet, een plattegrond en een handleiding mee.
€ 20,00 tot € 30,00 per persoon
2 tot 26 personen
Teambuilding, bedrijfsuitje of gewoon voor de fun met vrienden of familie? Puzzle Escape Rooms Gent biedt u 2 fantastische escape games tot 26 personen aan in het hartje van Gent!
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Trek je graag met de collega’s, je vrienden, je familie of ander leuk gezelschap de stad in om er op ontdekking te gaan? Mag het ook ludiek, verrassend en amusant zijn waarbij je leuke souvenirs verzamelt door het oplossen van ongeziene vragen en doe-opdrachten? Dan raden wij je gids Freddy aan, de punkkabouter die zowel jong als oud maar al te graag de leukste hoekjes van jouw stad naar keuze laat ontdekken op een knotsgekke manier.
€ 23,00 per persoon
1 tot 20 personen
Tijdens onze complete stadstour tonen we u verschillende wijken van de binnenstad. U bezoekt de hoogtepunten van Antwerpen, maar leert ook enkele verborgen hoekjes kennen. Samen met de ervaren gids beleeft u de stad hedendaagse stad en leert u iets over het verleden, maar zeker ook over de toekomstige ontwikkelingen die Antwerpen continu vormgeven.
Vanaf € 7,50 per persoon
4 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Welk team opent de kluis? Een escaperoom is helemaal in, maar een kluis kraken is misschien nog wel spannender! Bij Into The Box draait alles om een mysterieuze kluis voorzien is van een cijferslot.
Vanaf € 13,75 per persoon
2 tot 134 personen
Zin om zelf de mooie adembenemende Leie en het historische centrum van Gent te verkennen met een boot of luxe sloep, met vrienden, familie of collega's voor vrijgezellenactiviteit, bedrijfsuitstap, teambuildings enzovoort? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.
€ 33,50 per persoon
10 tot 300 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Prijs winnende Activiteit: Laat je gijzelen door de Italiaanse maffia in je eigen kantine, kantoor, kazerne of een andere locatie naar keuze die volledige wordt omgebouwd tot een zeer interactieve Escaperoom. 100% succes gegarandeerd!

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner