Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met vrijgezellenfeesten

Zoek een activiteit

TOP UITJE!
€ 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mr. Grey wants to see you now! Dit spel is ideaal als spannend vrijgezellenfeestje voor een groep vrouwen. Verken een willekeurige stad in België en speel dit hilarische stadsspel! Na een glas bubbels en speluitleg worden jullie in teams verdeeld. Jullie mogen je helemaal inleven in Anastasia Steele van 50 tinten grijs, in dit spannende spel.
TOP UITJE!
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Het ultieme vrijgezellenfeest, gebaseerd op de films… The Hangover! Het zal je maar gebeuren: op de dag van het huwelijk moet er nog van alles geregeld worden, met een ongelofelijke kater. U wordt in teams verdeeld en gaat het centrum van Antwerpen in om met behulp van een tablet alle munten te verzamelen.
TOP UITJE!
Vanaf € 29,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Mogelijk in elke gewenste stad in Nederland en België
In het hilarische maar soms ook wel pijnlijke pain game ligt een kleine marteling voortdurend op de loer. Wint jouw team een opdracht dan mag je een ander team straffen met een pijnlijke opdracht, maar wat nou als je zelf verliest?
TOP UITJE!
Vanaf € 25,00 per persoon
3 tot 7 personen
De Locked rooms zijn geen typische escape rooms waarin u een puzzel oplost, een slot opent en een volgend raadsel voorgeschoteld krijgt. In onze games bent u hulpeloos zonder uw team, wordt er een fysiek luik gekoppeld aan uw escape ervaring en is alles aan alles gekoppeld. Tot de architectuur toe staat elk detail ten dienste van het spel.
TOP UITJE!
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 4 personen
Speel een bloedstollend militair spel, real life met nauwelijks van echt te onderscheiden wapens in een uitdagend speelveld. Vecht tegen zombies, verover de vlag of bouw een uitkijktoren terwijl je alles op alles moet zetten om te overleven.

Vanaf € 28,50 per persoon
Vanaf 10 personen
Kent u Crazy 88 nog van tv? Het knotsgekke spelprogramma kunt u nu met uw vrienden, familie of collega’s spelen in het centrum van Antwerpen. Er zijn 88 (te) gekke, ludieke, grappige en spannende opdrachten waarvan de teams er 10 uit moeten voeren binnen de tijd. Het wordt een hilarisch uitstapje dat niet snel vergeten gaat worden!
Vanaf € 24,50 per persoon
15 tot 1.500 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of bij ons op locatie in diverse steden
Remember the time? Salopettes, Flippo’s, Get Ready!, Teenage Mutant Ninja Turtles, Full House en Koko Flanel? Inderdaad, de nineties! Heeft u ook weemoedige herinneringen aan deze tijd en zou u ze graag nog eens opnieuw beleven? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitstappen en bedrijfsuitstappen met 90s thema.
€ 20,00 per persoon
Vanaf 7 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze locatie in Zedelgem
Interesse in een buikdansworkshop op jouw vrijgezellenfeest, verjaardag, teambuilding, kinderfeestje...? Dan ben je bij buikdanseres Layanah zeker aan het juiste adres! Dit zowel voor volwassenen als kinderen!
€ 21,50 per persoon
2 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Dit nieuwste avontuur is een combinatie van ‘Escape Room’ , ‘The Maze Runner’ en heeft citygame elementen. Je speelt het in teams (2 tot 200 personen) en de game duur 120 minuten! Gewapend met smartphone, gamedoos, een unieke website en gameapp hebben jullie 2 uur de tijd om het geheim van The Maze te ontrafelen. Ontsnappen jullie aan de The Maze?
€ 29,50 per persoon
vanaf 8 personen
Mogelijk in Comblain au Pont en op diverse andere locaties in de Ardennen
Onder leiding van één van onze ervaren en gastvrije instructeurs maakt u een mooie tocht over landwegen, singletracks en bospaden, waarbij wij een beetje modder en keien niet schuwen. Onderweg leert u als vanzelf de fijne kneepjes van het mountainbike-vak.
€ 29,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Een onvergetelijke dag wellness dat is wat Aquatherme in Overijse te bieden heeft. Maak privé gebruik van sauna, jacuzzi, hammam en het binnen zwembad. Heerlijk genieten en zelf de weldadige ontspanning ervaren van al deze faciliteiten, welke zowel voor kleine als grote groepen ideaal geschikt zijn.
Vanaf € 29,15 per persoon
12 tot 75 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Wie is de echte Robin Hood? Na een korte introductie over het materiaal, leren jullie onder leiding van een ervaren instructeur veilig en doeltreffend schieten.
Vanaf € 18,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België en op onze locatie in Zwevegem of Harelbeke
Oenanthe is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen met een avontuurlijke toets. Naast onze trouwe locaties op de oud-industriële site Transfo Zwevegem of op het provinciaal domein De Gavers in Harelbeke verplaatsen we ons over heel Vlaanderen om activiteiten op te stellen en te verzorgen tijdens uw event.
€ 13,33 per persoon
Vanaf 6 personen
Speel de Hunger games in jouw tuin! Schiet veilig op elkaar met pijlen, alle pijlen hebben een zachte dop. Geen blauwe plekken zoals bij paintball, maar toch de schrik om geraakt te worden! Huur dit unieke pijl en boog spel en speel op een grasvlakte of zandvlakte bij jou in de buurt!
€ 27,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heel erg leuk een potje golfen op een prachtige felgroene golfbaan, maar je wilt een keer wat anders. Dan is de Urban Street Golf het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s! Speel golf dwars door jou eigen stad, dorp of omgeving. Bij Urban Street Golf zijn verschillende objecten zoals bijvoorbeeld een prullenbak, boom, hek of half-pipe de ‘’holes’’.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner