Interactief spel
Citygame wie is de mol
Cocktail workshop
Gps tocht
Quiz
Compleet overzicht met vrijgezellenfeesten

Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,3 uit 22 beoordelingen

Zoek een activiteit

Organiseer een super tof vrijgezellenfeest!

Een goed vrijgezellenfeest, dat is ongetwijfeld een dag die de aanstaande bruid of bruidegom nooit meer zal vergeten! Het is ook vooral een dag voor ongelofelijk veel plezier onder vrienden of vriendinnen.

Bij die unieke dag horen natuurlijk spetterende activiteiten! Dat kan gaan van een escape room via een heerlijke kookworkshop tot unieke uitstapjes zoals een cursus buikdansen, een spannende citygame of kleiduifschieten.

Omdat elke bruid of bruidegom uniek is, is elk vrijgezellenfeest dat ook. In onze uitgebreide lijst aan activiteiten hieronder vind je een hoop inspiratie om jouw dag te plannen. Over jullie vrijgezellenfeest zal nog jaren worden nagepraat!

TOP UITJE!
Vanaf € 50,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Eerst zelf aan de slag om samen gezellig de lekkerste tapas te bereiden en daarna aan tafel om ze op te eten.
TOP UITJE!
Vanaf € 39,95 per persoon
Vanaf 10 (minder personen op aanvraag)
Mogelijk op iedere locatie in België
Maak samen met je collega's vrienden of familie een korte film, trailer of commercial.
TOP UITJE!
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
TOP UITJE!
Vanaf € 24,50 per persoon
15 tot 1.500 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of bij ons op locatie in diverse steden
Remember the time? Salopettes, Flippo’s, Get Ready!, Teenage Mutant Ninja Turtles, Full House en Koko Flanel? Inderdaad, de nineties! Heeft u ook weemoedige herinneringen aan deze tijd en zou u ze graag nog eens opnieuw beleven? Zoek dan niet verder! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van groepsuitstappen en bedrijfsuitstappen met 90s thema.

Vanaf € 18,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België en op onze locatie in Zwevegem of Harelbeke
Oenanthe is gespecialiseerd in de organisatie van evenementen met een avontuurlijke toets. Naast onze trouwe locaties op de oud-industriële site Transfo Zwevegem of op het provinciaal domein De Gavers in Harelbeke verplaatsen we ons over heel Vlaanderen om activiteiten op te stellen en te verzorgen tijdens uw event.
€ 20,00 tot € 30,00 per persoon
2 tot 26 personen
Teambuilding, bedrijfsuitje of gewoon voor de fun met vrienden of familie? Puzzle Escape Rooms Gent biedt u 2 fantastische escape games tot 26 personen aan in het hartje van Gent!
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of onze locatie in Desselgem
Ontdek de meerwaarde van kwalitatieve kruiden in specerijen en verras je gezelschap met deze originele workshop. We leren je in deze workshop hoe je kwalitatieve kruiden en specerijen herkent en hoe deze je gerecht in een handomdraai naar een hoger niveau tillen.
Prijs op aanvraag
2 tot 50 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie
Laserkleiduifschieten is de laatste versie van het echte duifschieten. Deze milieuvriendelijke (geen metaal noch kapotte kleien in de natuur) en veilige variant is de ideale activiteit.
€ 54,45 per persoon
20 personen
Eind 1800 kwamen de boeren en arbeiders in opstand tegen de Franse bezetting, zo ook in Mechelen. Na enkele kleine schermutselingen arriveerden de Fransen in de stad, om daarna weer te vertrekken om de brug van Walem te ontzetten. De Vlamingen maakten hier handig gebruik van en namen Mechelen vrij makkelijk in, helaas in de overwinningsroes vergaten ze de poorten te sluiten en verzaakten ze wachters te plaatsen.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Je hoeft niet naar Ibiza om je eigen leuke Ibiza tas te scoren. Ontwerp en maak er zelf een met je vriendinnen of collega’s tijdens deze gezellige workshop Ibiza tas maken.
Vanaf € 29,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Bekijk Gent, bekend van het Belfort, de Korenlei, Graslei en de Sint-Baafskathedraal eens op een hele ander manier. Los een spannend moordmysterie op als onderdeel van een gezellig uitje met vrienden, collega’s of familie.
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Onze indoor maze heeft een oppervlakte van 1200 m². Het terrein is goed opgevuld met kleine en grote obstakels, denk hierbij aan een heuse lijnbus, een caravan, een zeilboot, verschillende auto's, olievaten en huisjes. Kortom onze hal staat vol leuke gadgets die je kunt gebruiken tijdens het spel.
Vanaf € 20,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Waan jezelf in je favoriete videogame met deze spannende lasershooting! Met je team ben je uitverkoren om op expeditie te vertrekken. Jullie bepalen samen de tactiek met als één doel: de tegenstanders een voor een uitschakelen!
Vanaf € 25,00 per persoon
10 tot 150 personen
Op zoek naar een spannende activiteit op een unieke locatie ? Dan is paintball op het authentieke WO I fort van Stabroek zeker iets voor u en uw collega’s . We kunnen u dag- en dagdeelprogramma’s aanbieden. De deelnemers spelen hierbij een aantal gevarieerde scenario’s.