tm-1001 cross Menu Add to Homescreenfavourite arrow head location arrow search load euro persons home pictures2 whatsapp
Vrijgezellenfeest

Tips & ideeën voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest

Populair bij vrijgezellenfeesten

Organiseer een super tof vrijgezellenfeest!

Een vrijgezellenfeest of een vrijgezellenavond zoals het in België ook wel genoemd wordt, is een feest om de aanstaande bruidegom of bruid eens even flink in het zonnetje te zetten. Het is aan de organisatoren van het vrijgezellenfeest of de bruid of bruidegom hierbij misschien ook een beetje voor gek wordt gezet. Alles op een ludieke manier natuurlijk.

Lees verder

Zo vieren jullie samen het einde van het vrijgezellenbestaan van jullie vriend, vriendin collega of familielid en hebben jullie bovenal een heel goed excuus om nog eens gezellig samen te zijn en samen vooruit te kijken naar de grote huwelijksdag.

De keuze voor een leuke invulling van deze uitstap is natuurlijk geheel aan jullie, maar er zijn vele leuke invullingen aan te geven. Wordt het een heel weekend, een hele dag of een dagdeel? Gaan jullie een stad op stelten zetten, een sportieve activiteit doen of een leuke workshop? Lekker samen eten tijdens een quiz of spel, een escaperoom, een uitstap op wielen of toch iets heel anders?

Onze TOP uitjes van deze maand

Tonen
Op aanvraag
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke locatie in België
Bekijk uitje
Tonen
€ 25,- per persoon
Vanaf 10 personen
De Panne
Bekijk uitje
Tonen
Beoordeeld met een gemiddelde van 9.9 uit 11 beoordelingen
uitgelicht

Cocktail workshop aan huis of op de Meir in Antwerpen

Op aanvraag
Vanaf 6 personen
Wij komen op locatie in België
Bekijk workshop

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01