Beoordelingen vrijgezellenfeest-mannen

Gemiddeld een 9,9 uit 12 beoordelingen

Zoek een activiteit

De tofste vrijgezellenfeesten voor een onvergetelijk dag met vrienden

Bezorg de toekomstige bruidegom de dag van zijn leven met een uniek vrijgezellenfeest voor mannen. Alles is mogelijk voor een actieve en vooral zalige dag onder vrienden.

Houden jullie van een stevige portie avontuur? Wat dacht je van spectaculaire outdoor activiteiten, watersporten of een workshop schermen? Toch eerder Bourgondisch aangelegd? Brouw dan jullie eigen bier, doe een cocktailworkshop of ga varen met een luxueus schip.

Ontdek hieronder onze voorstellen voor originele activiteiten en organiseer een dag die jullie nooit meer zullen vergeten. En denk eraan: what happens in Vegas, stays in Vegas...

Vanaf € 26,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Speel met je vrienden, familie of collega’s een superleuke quiz waarbij je al je kennis over Vlaanderen in de strijd gooit en ook nog eens heel veel nieuws leert.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Net zo leuk als in Las Vegas of Bangkok is het in Gent. Met historische monumenten, prachtige panden, middeleeuwse pleinen, kleurrijke Gentenaren en vreemde vogels als decor, kun je hier met je vrienden en de aanstaande bruidegom een fantastisch vrijgezellenspel spelen.
€ 6,50 per persoon
2 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Met een beperkt budget een originele en betaalbare activiteit organiseren is lastig. Maar het kan wel! De oplossing is de Vlaamse versie van het mini moordspel “De Onfortuinlijke Bankier”.
€ 17,50 per persoon
Vanaf 3 personen
Mogelijk in elke stad in België
Jullie vrijgezellenavond was wel heel gezellig. Of niet? Probleem is dat jullie er niets meer van weten en dat ook de ring is kwijtgeraakt. Dat wordt hard werken dus en op zoek in de stad naar antwoorden.
Te huur vanaf € 450,00
Maximaal 8 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Met de Sweeper of The Eliminator is FUN verzekerd! Op het springkussen van 10x10m kunnen 8 personen tegelijkertijd de strijd aangaan. Wie houdt het het langst vol? Springen... Bukken... De draairichting en snelheid worden continue veranderd dus focussen en doorzetten zijn belangrijk.
Vanaf € 33,50 per persoon
Vanaf 12 personen
Koop zo snel mogelijk zoveel mogelijk gebouwen aan en wordt de grootste vastgoed eigenaar van Leuven. Het kan allemaal gebeuren in deze uitdagende, snelle city game die je met je vriendengroep, bedrijfsuitje of familiedag kunt spelen.
Vanaf € 59,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Na een dagje Gent met bijvoorbeeld shoppen en een mooie wandeling langs de historische monumenten, de Korenlei, een terrasje op de Graslei en een bezoek aan het Lam Gods in de Sint- Baafskathedraal, kun je je familie-, vrienden- of bedrijfsuitje bijzonder afsluiten met een moord-diner.
€ 29,50 per persoon
4 tot 300 personen
Mogelijk in elke geschikte locatie in België
In iedere stad in België heb je criminelen, dus ook moorden. Laat je meeslepen in deze spannende citygame. Niemand is te vertrouwen, zelfs je eigen teammaten niet!
Vanaf € 650,00 per groep
Vanaf 20 personen
Maak van een bekende muziekhit je eigen creatie met een lipdub. Met dansen, playbacken, acteren en gekke attributen wordt in één lange take de door jullie gekozen hit met jullie in de hoofdrol opgenomen.
€ 29,50 per persoon
6 tot 300 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Weten jullie alles van de klassiekers uit de jaren '60? De keiharde househits uit de '90's of de huidige top 40? Dan is onze The Big Music Quiz perfect voor jullie!