Interactief spel
Overzicht met vrijgezellenfeesten voor Vrouwen

Beoordelingen vrijgezellenfeest-vrouwen

Gemiddeld een 9,4 uit 18 beoordelingen

Zoek een activiteit

TOP UITJE!
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Wilt u een ontspannen diner met familie, vrienden of collega’s om even lekker bij te praten? Dan zit u verkeerd! Tijdens dit diner is uw mastermind namelijk nodig om een vreselijke moord op te lossen. Dit moorddiner is een combinatie van een heerlijk menu en een detective spel in teams. Als blijkt dat er in het restaurant een moord is gepleegd, zijn jullie eerstegraads getuigen.
TOP UITJE!
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met The Phone kunt u met uw groep vrienden, familie of collega’s een prachtige Belgische stad verkennen terwijl u een spannend stadsspel speelt, geleid door The Phone! Wachten op een belangrijk telefoontje… het kan zo spannend zijn! Dit stadsspel is daarop gebaseerd en op het gelijknamige televisieprogramma.
TOP UITJE!
€ 35,00 per persoon
Vanaf 9 personen
Voor een origineel en ontspannen bedrijfsuitstap, als afsluiter van een zakelijke bijeenkomst of een gezellige activiteit met vrienden of familie doet u de Gin & Tonic experience! De Gin & Tonic, wie kent hem niet?
TOP UITJE!
Vanaf € 99,00 per persoon
4 tot 30 personen
Een onvergetelijke nacht beleven op het vrijgezellenfeest? Onbeperkt spareribs eten, kroegentocht met charmante gids en tafelreservering met flessen in een top nachtclub. Ontdek de beste plekjes van het nachtleven in Antwerpen! Dat is het Clubbing Pakket van Crazy-Vrijgezellenfeesten in Antwerpen, maar aarzel niet om ook ons aanbod aan dagactiviteiten te bekijken.
TOP UITJE!
€ 21,50 tot € 37,00 per persoon
6 tot 250 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België of op onze eigen locatie in Antwerpen
Bij ons steek je samen met vrienden, familie of collega's de handen uit de mouwen en leer je als een echte mixologist cocktails maken. Iedereen heeft een professionele set barmateriaal voor handen waarmee jullie aan de slag zullen leren gaan. Het leukste eraan is dat je zelf alles mag opdrinken.

€ 90,00 per groep
2 tot 6 personen
Originele escape game in het stationsgebouw van Antwerpen Centraal. Hier komen het thema en de locatie perfect samen. Een oncontroleerbare trein met gevaarlijke lading raast af op het station. Geraak jij met je team binnen in de controlekamer van het station? Zoek naar clues, los puzzels op, kraak sloten en duw op de juiste knoppen om de trein te stoppen en te ontsnappen.
Vanaf € 181,50 per persoon
Vanaf 30 personen
Deze fun & feelgood teambuilding combineert fysiek actieve met mentaal actieve opdrachten. Op deze manier voelt iedereen zich comfortabel. De deelnemers bepalen zelf welke activiteiten ze verkiezen.
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 24 personen
Bij de Gouden Kooi kan je terecht voor het spelen van escape games. Gebruik je logisch redeneervermogen en werk samen met je team om te ontsnappen binnen 60 minuten! Zoek je net dat ietsje meer? Combineer een spel met een meeting, seminarie, training, ... en maak er een onvergetelijke dag van! Ook diverse catering is mogelijk.
Vanaf € 43,50 per persoon
Vanaf 15 personen
Voor deze uitdagende groepsactiviteit kun je heel goed terecht in België. Speel dit spannende spel, kraak je brein, kraak de codes en beat the box. Jullie groep wordt verdeeld in teams die starten bij een eigen box. Kraak de code en open de box.
€ 39,95 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Love the spotlights... maak samen een professionele lipdub of videoclip op een locatie naar jullie keuze. Playback, zing mee, acteer, dans en last but not least have fun.
Op aanvraag
1 tot 120 personen
Een spannende film, waar jij de hoofdrol in speelt! Zoek verborgen locaties, kraak code en ontdek geheim C.I.A. file, vind je verborgen omslag en bekom informatie van een Russische spion.
Vanaf € 15,00 per persoon
Maximaal 50 personen
Als enige in België heeft paintball-hal Merksplas een bovenverdieping en 2 forten met verdieping! Hou je van knallen, adrenaline en tactische moves in teamverband, vrijgezel, onder vrienden, bedrijfsuitje (altijd al is op je baas willen knallen), dan ben je bij Paintball-hal Merksplas op de juiste plaats. Je kan er terecht met grote of kleine groepen, of zelfs individueel.
€ 60,00 per groep
2 tot 4 personen per kamer
Let Me Out biedt u 3 fantastische escaperooms in het hartje van Brussel. Onze escapegames zijn uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten en teambuilding. Anderzijds zijn ze ook een ideale plek voor een uitstap met familie of vrienden.
Vanaf € 27,50 per persoon
Vanaf 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
In een groep gaan jullie een kamer binnen. Jullie willen maar één ding: zo snel mogelijk ontsnappen uit deze vreselijke wereld. Maar daarvoor moeten jullie samenwerken, puzzelen en codes kraken. Jullie worden uiteraard eerst ontvangen met een welkomstdrankje en speluitleg. Maar zodra jullie de Escape Room ingaan, moeten jullie in teams aan de slag om binnen de tijd te ontsnappen.
Vanaf € 15,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of onze locatie in Desselgem
Dompel u onder in de wereld van de thee en laat uw gezelschap verrassen met deze originele theeworkshop.De theesommeliers van Or Tea? Nemen u mee op een reis die u van alles laat ontdekken over thee.

Vind hier "Alles voor een Feest"

Geeft u binnenkort een feest of evenement!
Bekijk hier de mogelijkheden.

allesvooreenfeest banner

Catering Partytent Springkussen Feestlocaties