Interactief spel
Overzicht met vrijgezellenfeesten voor Vrouwen

Zoek een activiteit

TOP UITJE!
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 24 personen
Bij de Gouden Kooi kan je terecht voor het spelen van escape games. Gebruik je logisch redeneervermogen en werk samen met je team om te ontsnappen binnen 60 minuten! Zoek je net dat ietsje meer? Combineer een spel met een meeting, seminarie, training, ... en maak er een onvergetelijke dag van! Ook diverse catering is mogelijk.
TOP UITJE!
Vanaf € 33,00 per persoon
Vanaf 12 personen
Met The Phone kunt u met uw groep vrienden, familie of collega’s een prachtige Belgische stad verkennen terwijl u een spannend stadsspel speelt, geleid door The Phone! Wachten op een belangrijk telefoontje… het kan zo spannend zijn! Dit stadsspel is daarop gebaseerd en op het gelijknamige televisieprogramma.
TOP UITJE!
Vanaf € 99,00 per persoon
4 tot 30 personen
Een onvergetelijke nacht beleven op het vrijgezellenfeest? Onbeperkt spareribs eten, kroegentocht met charmante gids en tafelreservering met flessen in een top nachtclub. Ontdek de beste plekjes van het nachtleven in Antwerpen! Dat is het Clubbing Pakket van Crazy-Vrijgezellenfeesten in Antwerpen, maar aarzel niet om ook ons aanbod aan dagactiviteiten te bekijken.
TOP UITJE!
€ 35,00 per persoon
Vanaf 9 personen
Voor een origineel en ontspannen bedrijfsuitstap, als afsluiter van een zakelijke bijeenkomst of een gezellige activiteit met vrienden of familie doet u de Gin & Tonic experience! De Gin & Tonic, wie kent hem niet?
TOP UITJE!
Vanaf € 49,95 per persoon
Vanaf 15 personen
Wilt u een ontspannen diner met familie, vrienden of collega’s om even lekker bij te praten? Dan zit u verkeerd! Tijdens dit diner is uw mastermind namelijk nodig om een vreselijke moord op te lossen. Dit moorddiner is een combinatie van een heerlijk menu en een detective spel in teams. Als blijkt dat er in het restaurant een moord is gepleegd, zijn jullie eerstegraads getuigen.

Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met het unieke concept van Mozaiekpakket.nl. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag.
€ 30,00 per persoon
10 personen
Ontdek de historische stad Mechelen op een unieke manier, in een Canadese kano. Doordat je rustig over het water peddelt, zie je dingen beter. Een ideale activiteit om in je bezoek aan Mechelen in te lassen, ook garanderen we veel plezier voor een vrijgezellen feestje. De tochten zijn steeds begeleid door ervaren instructeurs
Vanaf € 12,50 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Deze lachwekkende groepsactiviteit is door iedereen te spelen en ook op uw locatie. Knal je tegenstanders omver terwijl de toeschouwers het niet meer houden van het lachen.
Vanaf € 21,00 per persoon
10 tot 300 personen
Het park van 18 ha nodigt u uit om uw grenzen te verleggen, met vrienden, collega’s of met de familie. Kies uit de 4 verschillende Challenges, lang of kort, eenvoudig of moeilijk, ontspannend of sensationeel.
€ 40,00 per persoon
Vanaf 4 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie of op onze eigen locatie in Gent tot 8 personen
Leer gezonde maaltijden klaarmaken door samen een gezond menu te koken. Dit kan gaan van het maken van een Italiaans menu, maar ook de Vlaamse kost is zeker mogelijk. Er zijn zeer veel mogelijkheden om te zorgen voor een leuke en gezonde activiteit. Eerst samen gezellig koken en nadien er samen van genieten is de boodschap.
Vanaf € 29,65 per persoon
Vanaf 8 personen
Stap er eens helemaal uit en maak er een bijzonder vrijgezellendagje van met de toekomstige bruid en al haar vriendinnen en familieleden. In het romantische Gent gaat dit helemaal lukken. Speel een hilarisch spel in de fraaie historische binnenstad.
€ 6,00 tot € 17,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Speel dit actieve stadsspel met vrienden collega's of familie. Trekt de stad in en probeer te ontsnappen aan de zombies. Huur de zombie zombie gsm's in Hasselt of Herent en speel in een stad naar keuze! Maak je klaar op voor een achtervolging met heel de groep en leer in tussen tijd de stad beter kennen!
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Onze indoor maze heeft een oppervlakte van 1200 m². Het terrein is goed opgevuld met kleine en grote obstakels, denk hierbij aan een heuse lijnbus, een caravan, een zeilboot, verschillende auto's, olievaten en huisjes. Kortom onze hal staat vol leuke gadgets die je kunt gebruiken tijdens het spel.
Vanaf € 350,00 per groep
Vanaf 3 personen
Werk met je team samen aan een unieke rap en versterk zo de onderlinge band en bouw relaties verder uit. Met het maken van jullie eigen team rap heb je dubbel resultaat: teambuilding en een heleboel plezier.
Vanaf € 26,50 per persoon
10 tot 200 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Onder professionele begeleiding maakt u kennis met een van de oudste Olympische sporten. Beleef deze unieke workshop schermen met je collega's, vrienden of familie op een van onze prachtige locaties.

Bus huren?

Wilt u direct online een bus huren: Al mogelijk vanaf 16 personen!
✓ Makkelijk ✓ Voordelig ✓ En voor elke gelegenheid!

bushuren banner