Zoek een activiteit

Beoordelingen
Tips & ideeën vrijgezellenfeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gemiddeld een 9,5 uit 38 beoordelingen

zondag, 10 maart 2019

Fantastisch

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
De workshop was zowel leuk als interessant. Ideaal idee voor vrijgezellen!
Cocktails waren top en lekker.
Zeker nog eens doen :)
woensdag, 6 maart 2019

Een leerrijke workshop in een gezellig decor!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
3 lekkere cocktails leren maken. Ook leuk dat je voor mocktails kon kiezen. De workshop ruimte is ook super mooi en goed gelegen.
zondag, 3 maart 2019

Perfecte weekend activiteit

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Deze activiteit maakt je weekend onvergetelijk! De wereld van whisky gaat voor je open, terwijl Sam je bijleert over verschillende whisky's en leuke weetjes. Aanrader voor elk vriendenweekend en zelfs bedrijfsactiviteiten.
donderdag, 28 februari 2019

LEUKE QUIZ EN VOOR IEDEREEN

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
IEDEREEN KAN MEEDOEN
zondag, 17 februari 2019

Een geweldige ervaring

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
De cocktail workshop was een toffe ervaring. Onze gastheer Sam was een leuke gastheer die met zijn uitgebreide kennis over deze wiskeys dat een extra dimensie gaf aan deze testing. Over het algemeen is het tip voor een leuke ervaring die je met vrienden of collega's kunt doen.
donderdag, 7 februari 2019

Verrijkende ervaring met interessante host

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Sam was een enthousiaste host met diepe kennis over de geserveerde whisky’s. Een gevarieerde reeks whisky’s en interessante weetjes!
zondag, 25 november 2018

DE MAX

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Hele leuke activiteit!!!
zaterdag, 17 november 2018

Een cafe quiz met zeer leuke filmpjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
De Andere Quiz was een schot in de roos. We hebben ons zeer goed vermaakt en erg veel gelachen met elkaar.
zaterdag, 20 oktober 2018

Prima ervaring

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Ik heb ervaring met één bestelling. Bestellen via website was eenvoudig (communicatie) en de levertijd klopte precies. Heel fijn.
vrijdag, 12 oktober 2018

Iedereen vond het super leuk!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Van te voren had ik niet verwacht dat het zo'n geslaagde activiteit was. Binnen 3 dagen hadden we de piemels binnen en iedereen vond het leuk om te doen.
zondag, 7 oktober 2018

Super activiteit

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Uitstekend
maandag, 1 oktober 2018

Super leuk, lachen en gezellig!!!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Wij hebben deze activiteit gedaan tijden vrijgezellen feest met groep mannen, eerst twijfelde we of deze activiteit wel iets voor ons was, maar het was geweldig! Met een beetje drank in de man werd iedereen net iets losser en lekker spontaan! Met als resultaat dat we ons krom gelachen hebben en daar bovenop is het resultaat prachtig en een zeer mooie herinnering!!! Want de opname en montage is zeer prima verzorgd! Pascale die de film maakt denkt mee in heel het gebeuren om er mooi resultaat van te maken en kan goed mee lachen met alles wat er gebeurd!! Was heel gezellig met super leuke herinnering als resultaat! Dank je wel Pascale!!!

vrijdag, 28 september 2018

Heerlijke workshop

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Super goed verzorgt.
maandag, 17 september 2018

Enthousiaste workshop met leuke spellen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Wij hebben deze workshop geboekt. Hadden ooit al een andere geprobeerd maar deze hebben een leuk pakket voor handen. Door interactieve spelletjes worden de cocktails een groepsgebeuren
donderdag, 9 augustus 2018

Was super geslaagd

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Was super geslaagd en op tijd binnen! Bedankt!
zondag, 8 juli 2018

Top

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Ik deed hier mijn vrijgezellen en was top! 2 uur avontuur die voorbij vliegen.
zaterdag, 16 juni 2018

Erg leuk om te doen!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Oppasweekendje gevuld met o.a. de mozaiekspiegeltjes maken, ze waren er dol op.
zaterdag, 31 maart 2018

Heerlijke tasting!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Vriendelijk onthaal, een fijne locatie, de perfecte mix van iets bijleren en ontspanning in een gezellige sfeer. Een topactiviteit!
woensdag, 28 februari 2018

Zeer tevreden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!
vrijdag, 9 februari 2018

Erg blij en tevreden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Onze senioren waren erg blij en tevreden
maandag, 20 november 2017

Gin tasting

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Super leuk en origineel idee voor een verjaardag! Leuke locatie op de Meir en goede uitleg door Sam. We kwamen heel wat meer te weten over verschillende soorten gins en konden dan ook 5 gins maken en proeven , waaronder 2 gin tonics. Gezellig avond gehad en prijs-kwaliteit was goed. Zeker een aanrader!
woensdag, 8 november 2017

Allemaal top

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.
zondag, 29 oktober 2017

Top workshop met grote groep

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Met het werk volgden we een workshop bij Miraeus met 45 personen. De communicatie verliep zeer vlot en alles was netjes verzorgd op de dag zelf. De cocktails waren vernieuwend en nadien kregen we de recepten toegestuurd. Kortom: een aanrader.
vrijdag, 20 oktober 2017

Super tevreden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Onze client is er super tevreden over en we zullen vast vaker bij u gaan bestellen.
zaterdag, 7 oktober 2017

Erg leuk om te doen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Het pakket zag er top uit en de kids vonden het erg leuk om te doen. Fijn dat het materiaal ruim voldoende was om de letters te maken.