Zoek een activiteit

Beoordelingen
Tips & ideeën vrijgezellenfeest

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gemiddeld een 9,4 uit 32 beoordelingen

zondag, 25 november 2018

DE MAX

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Hele leuke activiteit!!!
zaterdag, 17 november 2018

Een cafe quiz met zeer leuke filmpjes

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
De Andere Quiz was een schot in de roos. We hebben ons zeer goed vermaakt en erg veel gelachen met elkaar.
zaterdag, 20 oktober 2018

Prima ervaring

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Ik heb ervaring met één bestelling. Bestellen via website was eenvoudig (communicatie) en de levertijd klopte precies. Heel fijn.
vrijdag, 12 oktober 2018

Iedereen vond het super leuk!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Van te voren had ik niet verwacht dat het zo'n geslaagde activiteit was. Binnen 3 dagen hadden we de piemels binnen en iedereen vond het leuk om te doen.
zondag, 7 oktober 2018

Super activiteit

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Uitstekend
maandag, 1 oktober 2018

Super leuk, lachen en gezellig!!!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Wij hebben deze activiteit gedaan tijden vrijgezellen feest met groep mannen, eerst twijfelde we of deze activiteit wel iets voor ons was, maar het was geweldig! Met een beetje drank in de man werd iedereen net iets losser en lekker spontaan! Met als resultaat dat we ons krom gelachen hebben en daar bovenop is het resultaat prachtig en een zeer mooie herinnering!!! Want de opname en montage is zeer prima verzorgd! Pascale die de film maakt denkt mee in heel het gebeuren om er mooi resultaat van te maken en kan goed mee lachen met alles wat er gebeurd!! Was heel gezellig met super leuke herinnering als resultaat! Dank je wel Pascale!!!

vrijdag, 28 september 2018

Heerlijke workshop

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Super goed verzorgt.
maandag, 17 september 2018

Enthousiaste workshop met leuke spellen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Wij hebben deze workshop geboekt. Hadden ooit al een andere geprobeerd maar deze hebben een leuk pakket voor handen. Door interactieve spelletjes worden de cocktails een groepsgebeuren
donderdag, 9 augustus 2018

Was super geslaagd

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Was super geslaagd en op tijd binnen! Bedankt!
zondag, 8 juli 2018

Top

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Ik deed hier mijn vrijgezellen en was top! 2 uur avontuur die voorbij vliegen.
zaterdag, 16 juni 2018

Erg leuk om te doen!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Oppasweekendje gevuld met o.a. de mozaiekspiegeltjes maken, ze waren er dol op.
zaterdag, 31 maart 2018

Heerlijke tasting!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Vriendelijk onthaal, een fijne locatie, de perfecte mix van iets bijleren en ontspanning in een gezellige sfeer. Een topactiviteit!
woensdag, 28 februari 2018

Zeer tevreden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Wij waren zeer tevreden over de compleetheid van het pakket en de bruikbaarheid van het pakket. Het was hierdoor een zeer geslaagd kinderfeest!
vrijdag, 9 februari 2018

Erg blij en tevreden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Onze senioren waren erg blij en tevreden
maandag, 20 november 2017

Gin tasting

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Super leuk en origineel idee voor een verjaardag! Leuke locatie op de Meir en goede uitleg door Sam. We kwamen heel wat meer te weten over verschillende soorten gins en konden dan ook 5 gins maken en proeven , waaronder 2 gin tonics. Gezellig avond gehad en prijs-kwaliteit was goed. Zeker een aanrader!
woensdag, 8 november 2017

Allemaal top

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Was alle maal top daarom weer een bestelling geplaatst.
zondag, 29 oktober 2017

Top workshop met grote groep

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Met het werk volgden we een workshop bij Miraeus met 45 personen. De communicatie verliep zeer vlot en alles was netjes verzorgd op de dag zelf. De cocktails waren vernieuwend en nadien kregen we de recepten toegestuurd. Kortom: een aanrader.
vrijdag, 20 oktober 2017

Super tevreden

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Onze client is er super tevreden over en we zullen vast vaker bij u gaan bestellen.
zaterdag, 7 oktober 2017

Erg leuk om te doen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Het pakket zag er top uit en de kids vonden het erg leuk om te doen. Fijn dat het materiaal ruim voldoende was om de letters te maken.
zaterdag, 7 oktober 2017

Super leuk om te doen

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Was super leuk om te doen.
zaterdag, 7 oktober 2017

Duidelijke website, goede prijs en snelle levering

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Duidelijke website, goede prijs en snelle levering.
dinsdag, 26 september 2017

Enorm leuk

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Al de meisjes en zeker de vrijgezel hebben de quiz als enorm leuk aanvaarden! De dance battle was het hoogtepunt voor vele van de avond!
Bedankt voor de goede organisatie!

Groetjes
Ilke
zaterdag, 23 september 2017

Goede en vriendelijke service!

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Goede en vriendelijke service!
zaterdag, 23 september 2017

Leuke pakketten

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Super snelle service! Leuke pakketten voor een kinderfeestje.
vrijdag, 8 september 2017

Erg leuk om te maken

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
De pakketten waren goed verzorgd, duidelijk. Erg leuk om te maken.