Beoordelingen vrijgezellenfeest

Gemiddeld een 9,4 uit 24 beoordelingen

Zoek een activiteit

€ 6,00 tot € 17,50 per persoon
Vanaf 4 personen
Speel dit actieve stadsspel met vrienden collega's of familie. Trekt de stad in en probeer te ontsnappen aan de zombies. Huur de zombie zombie gsm's in Hasselt of Herent en speel in een stad naar keuze! Maak je klaar op voor een achtervolging met heel de groep en leer in tussen tijd de stad beter kennen!
Vanaf € 36,00 per persoon
10 tot 999 personen
Superleuke mobiele escape game waarin uw teams proberen te ontsnappen uit de stad en aan machtswellustige vrouwen. Dit doen ze door het kraken van codes, oplossen van enigma’s en ontcijferen van brain crackers. Bij de start ontvangen ze een verzegelde koffer met interessante attributen in. Ook een mobiele App, handheld GPS en boek zit in hun toolkit.
€ 45,00 per persoon
8 tot 50 personen
Eigen locaties van VenturiX Outdoor in Comblain au Pont en verder in heel België
Outdoor teambuilding is bijzonder effectief omdat het op 3 niveaus tegelijk werkt. Ten eerste bevindt u zich in een mooie en inspirerende –want natuurlijke- omgeving met rotsen, bossen en water. Inmiddels is ruimschoots aangetoond dat hierdoor de creativiteit toe- en gevoelens van stress afnemen. Ten tweede bent u zowel lichamelijk als geestelijk in beweging. Het derde element betreft de gevoelens van kameraadschap en respect voor elkaars capaciteiten en talenten, die beter zichtbaar worden dan in een normale werkomgeving ooit zou gebeuren.
Te huur vanaf € 450,00
Maximaal 8 personen per spel
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Met de Sweeper of The Eliminator is FUN verzekerd! Op het springkussen van 10x10m kunnen 8 personen tegelijkertijd de strijd aangaan. Wie houdt het het langst vol? Springen... Bukken... De draairichting en snelheid worden continue veranderd dus focussen en doorzetten zijn belangrijk.
€ 22,50 per persoon
Vanaf 10 personen
De stad een plaats waar u rustig kunt vertoeven? Kijk nog maar eens! Met de Wie is de Rat? Citygame verandert de stad in een ware jungle. In deze spinoff van Wie is de Mol worden alle opdrachten telkens door een sinistere rat ondermijnd. Maar wie is de rat?
€ 29,50 per persoon
1 tot 300 personen
Mogelijk op elke geschikte locatie in België
Wij maken bingo weer vet, hip en cool! Bingo alleen voor bejaarden? Onze Foute Bingoshow alles behalve. Wij komen met 2 gezellige quizmasters, die de bingomolen voor jullie gaan draaien. In twee tallen gaan jullie proberen onze schitterende prijzen binnen te slepen.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Vlaanderen
Woooooooeeeeewww, een en al energiek vind je in deze workshop. In Amerika is dit een Hype, Cheerleaden! Who’s the captain of the team? Leef je uit in eightees kledij met kleurrijke pompoms.
Vanaf € 46,50 per persoon
20 tot 50 personen
Op eigen locatie, maar ook mogelijk op onze aangesloten locaties
Dinerquiz The Code is een spannende, komische én vriendelijk geprijsde invulling voor een geslaagde bedrijfsuitstap, vrijgezellenfuif of familiefeest. Centraal staat de mysterieuze box met combinatieslot. Nadat het gezelschap in teams is verdeeld, worden vier spelronden gespeeld. Tussendoor wordt een uitstekend diner geserveerd.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 5 personen
Armbanden kun je niet genoeg hebben, en je eigen unieke exemplaar is natuurlijk helemaal hip. Bedenk je eigen teksten en breng ze over op leer of zilveren plaatjes voor aan een armband.
Vanaf € 20,00 per persoon
2 tot 60 personen
Hintlabyrinth is het ideale team evenement. Van verjaardagen, vrijgezellen tot bedrijfsuitjes. Met zijn gegarandeerd unieke verhaallijnen bezorgen wij iedereen een unieke ervaring. Laat je verleiden tot onze Play&Dine formule en eet voordeling bij onze partner!