tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Waanzinnige Bob Ross verfcursus van inspirerende kunstacademie lerares

Wat ga je doen?

Welkom bij onze Bob Ross Painting Workshop, waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan en de technieken van de legendarische Bob Ross kunt leren!

Stel je voor dat je wordt ondergedompeld in een serene sfeer, omringd door schilderachtige landschappen, en leer hoe je ze kunt schilderen in de unieke en rustige stijl van Bob Ross. Onze workshop is ontworpen voor schilders van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. 

Onderwezen door een echte lerares en vakdocente van de kunstacedemie op het Sint Lucas. Je zult versteld staan hoe snel je de basis van zijn techniek onder de knie hebt en hoe ontspannend en therapeutisch schilderen kan zijn.

Met onze Bob Ross-schilderworkshop leer je hoe je verbluffende landschappen kunt creëren met behulp van een verscheidenheid aan schildergereedschappen en -technieken. Van de kenmerkende nat-in-nat-techniek tot het gebruik van waaierborstels, we behandelen alle essenties van de schilderstijl van Bob Ross. Onze workshop is ontworpen om hands-on te zijn, zodat je je nieuwe vaardigheden meteen kunt oefenen.

Je leert niet alleen schilderen in de Bob Ross-stijl, maar je kunt je schilderij ook mee naar huis nemen als een mooi en uniek souvenir. Het is een perfecte manier om je nieuw verworven vaardigheden te laten zien aan je vrienden en familie.

We bieden je de optie om decoratie voor de ruimte te huren gezien we vele grote flightcases hebben met Bob Ross schilderijen (2 schilderijen per flightcase). Je hebt dus de mogelijkheid om de locatie van de workshop in een handomdraai een in Bob Ross galerij te toveren. Prijs op aanvraag!

Bovendien bieden we je de optie om een Bob Ross lichtshow te boeken. Trakteer je bezoekers op een lichtgevend multimedia meesterwerk dat de meester waardig is. Prijs op aanvraag!

Doe mee met onze Bob Ross schilderworkshop en ontdek het plezier van het creëren van prachtige en rustige landschappen met de technieken van de meester zelf. Mis deze kans niet om jouw creativiteit te vergroten en een beetje van Bob Ross' positiviteit en sereniteit in je leven te brengen. Boek nu je plek en begin vandaag nog met de schilderreis!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 39,50 per persoon (incl. BTW)
Prijs is exclusief reiskosten
Vanaf 8 personen
1,5 tot 3 uur
Engels
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Vlaanderen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding
  • Vanaf 15 jaar
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01