tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time weather info home pictures2

Waanzinnige Happy Painting verfcursus van inspirerende kunstacademie lerares

Omschrijving

Welkom bij onze Waanzinnige Schilderworkshop, waar je je creativiteit de vrije loop kunt laten gaan en de nieuwe schildertechnieken kunt leren!

Stel je voor dat je wordt ondergedompeld in een serene sfeer, omringd door schilderachtige landschappen, en leer hoe je ze kunt schilderen in de unieke doch toegankelijke schildertechnieken. Onze workshop is ontworpen voor schilders van alle niveaus, van beginners tot gevorderden. 

Onderwezen door een vakdocente en beeldend kunstenares. Je zult jezelf versteld doen staan hoe snel je de basis van de unieke nat-in-nat techniek onder de knie hebt en hoe ontspannend en magnifiek schilderen kan zijn.

Met onze schilderworkshop leer je hoe je verbluffende landschappen kunt creëren met behulp van een verscheidenheid aan schildergereedschappen en -technieken. Van de kenmerkende nat-in-nat-techniek tot het gebruik van waaierborstels en olieverf. Onze schilderworkshop is ontworpen om hands-on te zijn, zodat je je nieuwe vaardigheden meteen kunt oefenen.

Je leert niet alleen schilderen in unieke stijl, maar je kunt je schilderij ook mee naar huis nemen als een mooi en uniek souvenir. Het is een perfecte manier om je nieuw verworven vaardigheden te laten zien aan je vrienden en familie.

Doe mee met onze schilderworkshop en ontdek het plezier van het creëren van idyllische vergezichten in de natuur met de unieke en onconventionele nat-in-nat technieken. In no-time een meesterwerk op doek. Mis deze kans niet om jouw creativiteit te vergroten en een beetje van positiviteit en sereniteit in je leven te brengen. Boek nu je plek en begin vandaag nog met de schilderreis!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 50,- per persoon (incl. BTW)
Vanaf 8 personen
2,5 tot 3 uur
Binnen of buiten
Wij komen op locatie in Vlaanderen
Goed om te weten:
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01