starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Wanna Play? Huiveringwekkende escaperoom in België

Wat ga je doen

Wil jij een hele enge, hele echte escaperoom spelen? Kom dan spelen in The Wanna Play Room met Kelly en je zou willen dat je het nooit gedaan had…

Kelly wil graag spelen, met jullie en haar popje. Ze heeft een kamer in de kelder en eenmaal binnen gaat de deur op slot. Jullie hebben 60 minuten de tijd om de raadsels en hints op te lossen en de opdrachten uit te voeren of je blijft ‘gezellig’ voor altijd bij Kelly in The Wanna Play Room.

Kom deze werkelijk waanzinnig enge escaperoom spelen in Turnhout in België tijdens een groepsuitje met je vrienden of collega’s. Deze escaperoom kan ook uitgevoerd worden in het Engels.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

+31(0)30-6579445

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01