tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag info home pictures2

Wine & Paint Experience - bij jou op locatie in België

Wat ga je doen?

Klaar voor jouw unieke Wine & Paint ervaring? We nodigen je uit om samen met je vrienden of collega's te genieten van een out-of-the-box en plezierige ervaring die creativiteit en ontspanning combineert met een heerlijk glaasje wijn, of meerdere. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon een beginner, ons evenement is perfect voor iedereen die zijn innerlijke creativiteit wil loslaten terwijl hij geniet van een lekker glas wijn.

In de formule is al het schildermateriaal, de wijn en non-alcoholische dranken voorzien. Bovendien kunnen wij ook de locatie voorzien. Onze partnerlocatie is Hal5 in Leuven. Gent en Brussel behoren ook zeker tot de mogelijkheden. 

Tijdens het evenement word je stap voor stap begeleid door onze ervaren artiest om een ​​prachtig kunstwerk te maken van A tot Z. Je ontvangt alle benodigde materialen, waaronder verf, penselen en een canvas, en je krijgt de kans om te experimenteren met verschillende kleuren en technieken om je kunstwerk echt uniek en persoonlijk te maken. Bovendien voorzien we je van een schilderschort om je kleren te beschermen. Je schilderij mag je uiteraard op het einde van de sessie meenemen naar huis en een plaatsje geven in je interieur.

Terwijl je schildert, kun je socializen en praten met andere gasten, je ervaringen en technieken delen, terwijl je geniet van een glas wijn, frisdrank of andere non-alcoholische dranken. Ons evenement is perfect voor een teambuilding, voor een gezellige avond met je familie, vrienden en vriendinnen, of zelfs voor een onvergetelijke vrijgezelle. Wij bieden je de ideale opportuniteit om je gezelschap van een andere kant te leren kennen.

Aarzel niet om ons vragen te stellen, en hopelijk zien we elkaar binnenkort! Tijd om je innerlijke Picasso te ontdekken!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

€ 45,- tot € 65,- per persoon (incl. BTW)
12 tot 100 personen
Ongeveer 2,5 uur
Nederlands, Engels en Frans
Wij komen op locatie in België
Je hebt zelf een geschikte locatie of wij kunnen je daarbij helpen
Goed om te weten:
  • Onbeperkt drankjes
  • Onbeperkt non alcoholische drankjes
  • Inclusief begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01