starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Workshop mozaïeken - Maak iets moois met scherven

Wat ga je doen

Maak met mozaïek een mooie rand rond een spiegel of fotolijst, dienblad of schaal met kunstig ingelegd patroon: je doet het bij de creatieve workshop mozaïeken met je vriendinnen of collega’s.

De kunst van het mozaïeken werd al eeuwen geleden toegepast door de oude Grieken en Romeinen en ook in de Arabische geschiedenis heeft het mozaïek een lange traditie. Met scherven van glas en aardewerk in allerlei kleuren gaan jullie een bord of spiegellijst versieren. Liever samen aan een groot stuk werken als cadeau voor het feestvarken in jullie midden? Dat kan ook.

Kom creatief zijn met scherven in Merksplas/Antwerpen. Met arrangementen ‘extra’ en ‘uitgebreid’ krijg je er ook nog een lekker foodplankje of extra drankjes bij.

Heb je interesse in deze workshop?

Vul onderstaand formulier in en wij nemen vrijblijvend contact op.

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01