Zoek een activiteit

Vanaf € 35,00 per persoon
25 tot 500 personen
Houdt u van een lekkere cocktail en bent u op zoek naar een gezellige activiteit met uw collega’s, vrienden of familieleden? Mix, shake en stir je eigen heerlijke cocktail in een van deze workshops! Er zijn wel 9 vaste locaties in België waar u een cocktailworkshop kunt doen. We kunnen zelfs een workshop voor u organiseren op uw eigen locatie!
€ 24,00 tot € 28,00 per persoon
4 tot 100 persoon
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Heeft u iets te vieren of zoekt u een leuke en lekkere activiteit voor uw familie, vrienden of collega’s? Doe eens een uitgebreide kookworkshop aan huis of bij u op het werk! Of u nu met 10 of 100 mensen bent, we verzorgen een geweldig culinaire activiteit.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Vlaanderen
Woooooooeeeeewww, een en al energiek vind je in deze workshop. In Amerika is dit een Hype, Cheerleaden! Who’s the captain of the team? Leef je uit in eightees kledij met kleurrijke pompoms.
Vanaf € 35,00 per persoon
Vanaf 8 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in België en Nederland
Een vrolijke, leerzame teambuilding, waarin je groep onvergetelijk faalplezier heeft. Beleef elkaar van een onverwachte kant. Deze workshop zal ook voor jouw groep een succes zijn. Hoe gaan jij en je collega’s om met nieuwe situaties? Enthousiast of terughoudend? Ga ervoor: Het kan altijd anders.
Vanaf € 25,00 per persoon
8 tot 20 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Vlaanderen
Girls just wanne have fun! Voel je sexy en uitermate vol zelfvertrouwen tijdens onze Burlesque workshop.
Vanaf € 7,95 per persoon
Vanaf 1 persoon
Mogelijk op elke gewenste locatie in België
Originele en prachtige mozaïekwerken mozaïek je thuis met het unieke concept van Mozaiekpakket.nl. Mozaïekpakketten inclusief alle mozaïekmaterialen, samengesteld door professionals. U heeft géén begeleiding nodig om het mozaïek te maken, u kunt dus helemaal zelfstandig aan de slag.
€ 32,00 per persoon
6 tot 22 personen
Voor 6 tot 12 personen is de workshop bij ons in Geel. Voor 13 tot 22 personen komen wij naar u toe.
In deze workshop maken jullie je eigen huwelijkstaart met 3 etages. Per team maken jullie een ontwerp van jullie taart en daarna ga je aan de slag om de verschillende lagen voor je taart te vullen, af te smeren en te bekleden met suikerpasta. Tot slot stapelen jullie de verschillende lagen van de taart en wordt de taart volledig versierd in thema. Uiteraard neem je de afgewerkte taart(en) nadien mee om te proeven. Deze workshop brengt gegarandeerd jullie teamspirit en creativiteit naar boven!
€ 30,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Neem de aanstaande bruid mee om samen alle schroom te laten varen en verleidelijk en sierlijk te leren dansen met een theatrale knipoog. Samen beleven jullie een gezellige, leuke en intense workshop over de kunst van het verleiden.
€ 50,00 per persoon
Vanaf 10 personen
Zin in een gezellig dagje uit in Antwerpen? Stel dan met een uitgebreid uitjes keuze arrangement je eigen programma samen dat bestaat uit twee leuke workshops of activiteiten en een heerlijke lunch.
Vanaf € 25,00 per persoon
Vanaf 6 personen
Mogelijk op elke gewenste locatie in Vlaanderen
Je staat voor de spiegel en denkt met make-up penselen in je hand: oh wat moet ik daar mee doen? Dont worry! Bij ons kun je een make-up workshop boeken waarin je tips en tricks leert voor de perfecte make-up die bij jou past. Keuze uit naturelle dag make-up of een zwoele avondlook...