starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Xbox Kinect Experience - Active Gaming

Wat ga je doen

Geen controllers meer want jijzelf bent de controller, de camera maakt een digitale versie aan van de deelnemer waardoor je met full body simulatie het spel kan besturen.

Deze vorm van Active Gaming is geschikt voor de leeftijd van 6 t/m 76 jaar. Men kan met 2 deelnemers per systeem actief gamen. De deelnemers hebben de keus uit verschillende sporten zoals o.a.: golf, voetbal, skiën, tennis, darten, beach volleybal, atletiek, boksen, racing(forza racing), adventure, raften en diverse behendigheidspellen (soort wipeout).

Wij beschikken over 8x 46 inch flatscreens, 8x XBOX Kinect systemen. Totaal kunnen er 16 deelnemers tegelijkertijd gamen. Wij bieden altijd persoonlijke begeleiding om u als klant daarin te ontzorgen en de mensen te entertainen.

Promo video

Heb je interesse in dit uitje?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Website van het jaar 2019

 WOTY beste Vrije tijd

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01