starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Zelf varen in een fluisterbootje of een rondvaart over de Maas

Wat ga je doen

Varen over de Maas kan op verschillende manieren, een ontspannen cruise of zelf uw bootje besturen.

Fluisterbootje varen:

Deze elektrische fluisterbootjes, die u zelf kan besturen, zijn comfortabel, veilig, stil en respecteren het milieu. Ze kunnen maximaal 7 personen aan boord ontvangen. Het besturen is eenvoudig : één enkel hendel voor de snelheid en de richting.
De tocht strekt zich uit over ongeveer 4 km, tussen de twee sluizen, in Anseremme en 200 meter lager dan de inschepingplaats, in het centrum van Dinant.

Rondvaarten:

Rondvaart Dinant Freyr, gedurende deze mooie rondvaart gaat U door de sluis van Anseremme, die de boot een verval van 2.40 meter toestaat, om toegang te krijgen tot het wildste riviervlak van de Hoge Maas. U bewonderd aansluitend de Prieuré, het beroemde kasteel van Freyr met zijn Franse tuinen evenals de rotsen van Freyr, het grootste klim rotsmassief in België.

Let op: De omschrijving van dit uitje kan afwijken, maar wij garanderen dat alles wordt georganiseerd met inachtneming van de 1,5 meter afstand regel.

Vrijblijvend informatie ontvangen?

✓ Snel antwoord
✓ Geen extra kosten

De standaard naam voor de familiedag
Vul een geldig e-mailadres in
De datum is ongeldig. Voer in als dd-mm-jjjj en kies een datum die in de toekomst ligt Datum waarop de activiteit bij voorkeur plaatsvindt.
Dit is een controle veld en kan leeg blijven
Vul de zichtbare getallen in. Als je geen getallen ziet kan het veld leeg blijven

Het formulier bevat ongeldige velden. Controleer uw invoer s.v.p.

Het formulier is niet verstuurd!

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht. We gaan uiteraard vertrouwelijk met uw gegevens om. Het privacyreglement is hierop van toepassing.

Informatie aanvragen

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01