tm-1001 Menu Add to Homescreen location arrow search favourite switches arrow head cross persons euro load home whatsapp
Actief en Sportief

Actief en Sportief

Filter 39 uitjes
Weergave:

Er zijn 39 uitjes gevonden

Tonen
Vanaf € 21,50 per persoon
12 tot 60 personen
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

Heel erg leuk een potje golfen op een prachtige felgroene golfbaan, maar je wilt een keer wat anders. Dan is de Urban Street Golf het perfecte uitje voor jou en je vrienden, familie of collega’s! Speel golf dwars door jou eigen stad, dorp of omgeving. Bij Urban Street Golf zijn verschillende objecten zoals bijvoorbeeld een prullenbak, boom, hek of half-pipe de ‘’holes’’.

Tonen
€ 30,- tot € 35,- per persoon
4 tot 75 personen
Wij komen op locatie in België
Korte omschrijving

Op zoek naar een nieuwe ervaring? Probeer dan zeker een workshop bijlwerpen. Wees gerust, bijlwerpen heeft meer te maken met techniek dan met brute kracht.

Tonen
Vanaf € 15,- per persoon
Vanaf 15 personen
Antwerpen
Korte omschrijving

Ik ben Carolien Krijnen, geboren en getogen in Antwerpen en sinds 2004 full time stadsgids in Antwerpen. Een heerlijke stad om te vertoeven met haar vele pleintjes, mooie gebouwen, boeiende geschiedenis en economische kracht dankzij  haar diamant, kunst, mode en haven.

Dankzij de vele gezellige cafeetjes, cozy bistro’s, vernieuwende conceptstores, toffe events, … is Antwerpen een echte lifestyle stad en daarin ben ik graag jouw lifestyle gids! 

De hoofdthema’s van mijn tours draaien rond chocolade, fashion en genieten. Neem gerust een kijkje, en als jij ook goesting krijgt om in, en van deze stad te genieten, klik dan snel op de rode button hieronder en ga met me mee op stadswandeling. 

Tonen
Vanaf € 450,- per pakket
Vanaf 1 persoon
Mogelijk in elke plaats in België
Korte omschrijving

Met de Sweeper of The Eliminator is FUN verzekerd! Op het springkussen van 10x10m kunnen 8 personen tegelijkertijd de strijd aangaan. Wie houdt het het langst vol? Springen... Bukken... De draairichting en snelheid worden continue veranderd dus focussen en doorzetten zijn belangrijk.

Tonen
Vanaf € 35,- per persoon
Vanaf 10 personen
De Klinge
Korte omschrijving

Onze indoor maze heeft een oppervlakte van 1200 m². Het terrein is goed opgevuld met kleine en grote obstakels, denk hierbij aan een heuse lijnbus, een caravan, een zeilboot, verschillende auto's, olievaten en huisjes. Kortom onze hal staat vol leuke gadgets die je kunt gebruiken tijdens het spel.

Tonen
Vanaf € 34,95 per persoon
Vanaf 8 personen
Merksplas
Korte omschrijving

Verzamel met je clan op het speciale highland games terrein voor de strijd van de eeuw. Laat zien wat je waard bent tijdens deze onvervalste Schotse highland games.

Tonen
Vanaf € 165,- per persoon
2 tot 50 personen
Meppen, Spa, Zolder
Korte omschrijving

Race liefhebbers opgelet! Ook eens op een echt circuit rijden en alle ins en outs van het racen van dichtbij meemaken? Dat kan, met het complete race experience arrangement. Dus, laat zien hoe snel jij over de baan vliegt en word coureur voor een dag.

Tonen
Vanaf € 350,- per groep
8 tot 12 personen
Lustin
Korte omschrijving

Onderzoek de ondergrondse holtes van de Trou d'Haquin of van de Trou d'Eglise in het dorp van Lustin, op 20 km van Dinant, en ga door de beroemde “Brievenbus”.

Tonen
Vanaf € 32,- per persoon
12 tot 25 personen
Nieuwpoort
Korte omschrijving

Bij deze activiteit reis je naar de Schotse Hooglanden! Beleef met ons de traditionele clanspelen van toen. Twee clans nemen het tegen elkaar op, de opdrachten zullen ons laten ontdekken wie de sterkste is!

Tonen
Vanaf € 37,- per persoon
8 tot 8 personen
Kontich
Korte omschrijving

Met ons pakket heb je gegarandeerd een grote portie plezier voor jouw gezelschap. Al je spieren, ook je lachspieren, zijn weer even opgerekt. Het pakket bestaat uit zes top activiteiten die je weer helemaal op scherp zetten. Weet jij heelhuids uit deze parcoursen te komen?

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01