tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Doe eens een Italiaanse kookworkshop en beleef Italië

Wat ga je doen?

Beleef een stukje Italië in Leuven!
Plezier beleven met collega’s door samen te koken én bovendien gezellig tafelen en bijpraten Dat doen jullie hier!

Jullie bereiden samen met Miranda authentieke Italiaanse gerechten die puur, eenvoudig en smaakvol zijn! Na een korte introductie wordt er gekookt. Van antipasto over primo/secondo tot en met het dessert doen we verschillende regio’s van Italië aan! Van ieder gerecht ligt er een recept klaar in het Nederlands of Engels. We koken ongeveer 1,5 uur. Zodra alles in de oven of op het vuur staat, gaan jullie aan tafel om te genieten van al dat lekkers! 2 uur later sluiten we de teambuilding af. Alle ingrediënten, materialen en keukenschorten zijn aanwezig. Jullie hoeven niets mee te nemen. Ook de afwas en opruim wordt voorzien.
Julie eigen foto’s van de workshop komen in een uniek receptenboek. Extra’s zijn mogelijk: (niet)-alcoholische aperitivo,, apertivoschotel bij ontvangst, aangepaste vini Italiani.

Vraag meer info of reserveer nu jullie datum! Het kan van maandag tot en met vrijdag zowel overdag als ’s avonds, afhankelijk van de beschikbaarheid.
Ik ontvang jullie graag in mijn gezellige huiskameratelier, gelegen in Leuven centrum. Voldoende parking in de ruime omgeving.
Deze teambuilding zijn voor groepen vanaf 10 deelnemers. Minder is mogelijk, vraag er even naar! 
Tot 20 gaan jullie door in het huiskameratelier, bij meer dan 20 deelnemers op een locatie die zich kort bij de huiskameratelier bevindt. Huurprijs externe locatie en andere daarbijhorende kosten niet inbegrepen in prijs.

Geïnteresseerd in deze workshop?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van de workshop

Op aanvraag
10 tot 60 personen
3,5 uur
Engels, Frans en Italiaans
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief koffie en/of thee
  • Inclusief 4-gangen diner
  • Inclusief workshop begeleiding
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01