tm-1001 cross calendar whatsapp Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email check arrow head load euro persons time flag weather info home pictures2

Escape Room Vlaanderen als uitstapje of teambuilding

Wat ga je doen?

Wij brengen je van de betonnen jungle naar een wereld vol puzzels en mysteries die je moet oplossen en waaruit je kunt ontsnappen. Elke escape game brengt je naar een unieke en meesterlijk gemaakte omgeving waarin je verborgen berichten zult ontdekken om je vrijheid te verdienen en op tijd uit de kamer te ontsnappen.

Timing is de sleutel! Je hebt 60 minuten om alle puzzels op te lossen in de kamer die je speelt. Doe dit voordat de tijd om is en je kunt opscheppen dat je de beste escape room van België hebt overmeesterd.

  • Teambuilding - We hebben de beste Escape Room in Vlaanderen die samenwerking aanmoedigt die leuk en opwindend is. Je hebt de mogelijkheid om te leren van de acties die je onderneemt en nieuwe dingen over je teamgenoten te ontdekken. We bieden voor maximaal 25 personen per tijdslot. Als je jouw collega's een geweldige tijd wilt bezorgen, bel ons dan vandaag nog en wij organiseren voor jullie een teambuilding om nooit te vergeten.
  • Speciale evenementen - Wat je ook viert of organiseert; wij brengen jullie dag naar een hoger niveau. Verre van een traditionele verjaardagstaart en kaarsen, bieden we een opwindende en interactieve ervaring die je voor altijd zult herinneren.

Ons gevarieerde aanbod aan escape room-spellen betekent dat er voor elk wat wils is. Iedereen is welkom om te komen spelen. Breng gewoon je nieuwsgierigheid en creativiteit mee!

Reserveer een escape game als leuke uitstap, teambuilding, verjaardagsfeest, vrijgezellenfeest in Sint-Niklaas nabij Gent.

Heb jij de nodige skills om te ontsnappen voordat de tijd op is? Reserveer nú jouw escape game!

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?

Geheel vrijblijvend Binnen 24 uur reactie De scherpste prijs Rechtstreeks contact
Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 20,- per persoon (incl. BTW)
2 tot 52 personen
1 tot 1,5 uur
Engels
Binnen
Goed om te weten:
  • Inclusief begeleiding

Gemiddeld een 10,0 uit 3 beoordelingen

10 Beleving
10 Begeleiding
10 Prijs/kwaliteit

Heel leuk! Spannend, zeker een aanrader!!

1e maal dat we dit deden! We hebben ons super geamuseerd.
Net op tijd buiten geraakt, hadden nog 3 minuten over....
Verjaardagsfeestje was dus geslaagd.
Merci...!!

Door: Pv1212

Vriendelijke ontvangst, prima uitleg, mooie themakamer.

'The Joker' was een heel fijne escape room. In het begin was het even zoeken, maar eens je op dreef bent, is het heel fijn. Ook om dit in een grote groep te doen.

Door: Brigitte
Meer beoordelingen
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

+31 (0)30 657 94 45
Je kunt ons ook Whatsappen op dit nummer!

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01