starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflamewarningshippingbox

Beoordelingen Escape room

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,9
Uit 10 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

zeer leuk!

Zeer goede escaperoom met originele inhoud. Leuk en spannend thema. Vrij moeilijk maar wel erg goede tips als je vast hangt.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldig

Mijn collega's wisten van niets, totdat ze opeens overvallen werden door een gijzelnemer met een bivakmuts. Vervolgens werden wij in een van onze kantoorruimtes opgesloten die als Escape room was omgetoverd. Door middel van een goed verhaal en de begeleiding was het een hele beleving en klopte het allemaal. De begeleiding was niet te flauw om af en toen een kleine hint te geven, zodat we goed verder konden.

woensdag, 15 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Gaaf

Dit is serieus de gaafste escape room van Nederland!

Dikke pluspunten:

– Verrassingseffect (je hoeft de hele groep niet te vertellen dat ze een escape room gaan doen, en komen hier pas tijdens de ‘gijzeling’ achter)
– Acteur gedurende de hele escape room
– Gave intro
– Competitie element omdat ze bij ons meerdere ruimtes hebben ingericht en je allemaal tegelijk start

Voor de rest zit de escape room goed in elkaar. Het enige nadeel is dat je het pas kunt spelen met een groep van 10 personen of meer geloof ik. Meer iets voor bedrijven dus.

dinsdag, 14 april 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Fantastisch

Dit was een hele beleving! Ik had dit uitje geboekt voor het bedrijf omdat ik graag alles op locatie wilden houden. Nietsvermoedend zaten we te eten toen er een man met een bivakmuts binnen kwam die ons meenam naar een van onze kantoorruimtes. Hij was de gijzelnemer en we werden dan ook met zijn alle in 1 ruimte gezet. Na het verhaal hadden we 60 minuten te ontsnappen. Het verhaal zat heel goed in elkaar en doordat de begeleiding zo leuk was, klopt het helemaal! De begeleiding was ook niet te beroerd om ons hier en daar een hint te geven als we ergens echt niet uitkwamen. Het niveau van de escape room is precies goed!

maandag, 27 januari 2020
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Zeer leuke escape room. Veel variatie in opdrachten, benieuwd naar de volgende kamers binnenkort.

Het was een leuke ervaring die ons nog lang bij zal blijven! We werden heel vriendelijk onthaald en goed gebrieft voor de start, de raadsels die we in de kamer voorgeschoteld kregen waren heel creatief, goed gevonden. We zouden zeker nog eens terug willen bij een nieuw thema!

dinsdag, 24 december 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Een bom ontmantelen en de tijd zien aftikken! Erg spannend! Zeker een aanrader!

woensdag, 14 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een “echte” overvaller! Zeker een aanrader

zaterdag, 10 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

donderdag, 1 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Teambuilding was top

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

dinsdag, 30 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Ik deed hier mijn vrijgezellen en was top! 2 uur avontuur die voorbij vliegen.

zondag, 8 juli 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01