starBeste website van het jaar 2018homehome-fillinfophoneadd-homescreen1001-borderwhatsapp-sharewhatsappmessengerfacebooktwitteryoutubegoogle-plusemailemail1searchfiltercalendarlocationmenupersonsarrowarrow-roundarrow-pointplaypricesortphone2timeflagcheck-opencross-opencrossfavouritefavourite-activefirst-placeflame

Beoordelingen Quiz, puzzel en spel

Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit
Gemiddeld
9,4
Uit 18 beoordelingen
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een heel leuk moorddiner gespeelt! complimenten voor de uitvoering en de spelleiding!

donderdag, 15 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Een bom ontmantelen en de tijd zien aftikken! Erg spannend! Zeker een aanrader!

woensdag, 14 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Erg leuk!

Een misdaad oplossen in je eigen stad! Erg leuk echt een aanrader!

dinsdag, 13 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Geweldige middag gehad om nooit meer te vergeten!

Crazy88 was een fantastisch spel wat wij hebben gespeeld in de stad van Maastricht. Je wordt vriendelijk ontvangen door een begeleider van Uitjesbazen, deze legt het spel uit en geeft leuke accessoires mee om de teams de scheiden. Omdat er 88 opdrachten in zitten heb je genoeg keus welke je als eerste wilt voltooien. Er wordt gewerkt met een app waardoor het heel makkelijke spelen is, de filmpjes en foto’s stuur je hierin door naar de begeleider, hij beoordeeld ze meteen en zo zie je hoeveel punten je hebt gescoord. Super leuke middag gehad en mijn team heeft uiteindelijk gewonnen!

maandag, 12 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

wie is de rat gespeelt met collegas, complimenten voor de spelleider en het spel. zit goed in elkaar!

zaterdag, 10 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een “echte” overvaller! Zeker een aanrader

zaterdag, 10 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

geweldig

Super leuk dat deze city game in onze eigen stad (Alkmaar) ook gehouden kan worden! verder waar de puzzels erg leuk en allemaal binnen te tijd te doen. Daarnaast was de begeleiding ook erg vriendelijk.

zaterdag, 10 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

88 gekke opdrachten uitgevoerd in de stad, heel erg leuk gehad. werkt allemaal via een app erg makkelijk en leuk!

vrijdag, 9 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

super middag

erg leuke middag gehad met escape the city! 'bommen' ontmantelen in de stad met vele puzzels en raadsels. ook een leuke spelleider op locatie. zeker aan te raden!

dinsdag, 6 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een super middag gehad met een leuke spelleider! vele moeilijke maar leuke puzzels om op te lossen. top! we hebben genoten!

vrijdag, 2 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

donderdag, 1 augustus 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Teambuilding was top

Heel ons kantoor omgebouwd tot escaperoom! Inclusief een ‘echte’ overvaller! Zeker een aanrader!

dinsdag, 30 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super ervaring

Een hele ervaring! Erg leuk en veel verschillende spellen op de VR. En dat allemaal gewoon op kantoor!

maandag, 29 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een hele leuke foute bingo gehad! dit is een keer iets anders dan een normale bingo! vele leuk opdrachten tussendoor voor een cijfertje naar keuze en verschillende rondes zoals een 'turbo ronde' en een 'buitenlandse ronde' ook leuke spelleiders op locatie die er een top middag van gemaakt hebben! het volgende uitje zeker weer bij Uitjesbazen!

maandag, 15 juli 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Bedankt voor de gezellige dag.

een hele leuke quiz! ook voor grote bedrijven zeer aan te raden! alle spellen binnen 1 minuut uitvoeren. bedankt voor de leuke middag!

zondag, 23 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Heel leuk!

een super middag gehad met de big music quiz! leuke spelleider op locatie die er echt een strijd van maakt tussen de teams en allemaal in het teken van muziek! erg leuk dankjewel!

zaterdag, 15 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Super tof

Hele leuke interactieve quiz! Vragen over het bedrijf en personeel! Erg tevreden!

vrijdag, 14 juni 2019
Beleving
Begeleiding
Prijs/kwaliteit

Top

Ik deed hier mijn vrijgezellen en was top! 2 uur avontuur die voorbij vliegen.

zondag, 8 juli 2018

Contact

1001concepten.nl

Sportlaan 12a
4131 NN Vianen

Openingstijden
Maandag t/m vrijdag: 09:00-17:00

Tel. +31(0)30 657 94 45

Stuur ons een bericht:

Contactformulier

KvK: 30285019
BTW: NL.85.92.72.734.B01