tm-1001 calendar Menu Add to Homescreen location arrow search favourite label email cross arrow head load whatsapp euro persons time weather

Schuttersparcours - Origineel, ludiek en veel afwisseling

Omschrijving

In dit spel komen verschillende schietproeven aan bod, waarna we uiteindelijk komen tot de schutterskoning(in) van de groep. Dit uitje is erg leuk vanwege de afwisseling in proeven: Lucky Luke, Buffalo Bill, The Crazy Huntsman, The Aboriginal, Snowman Ötzi... Je kunt het zo gek niet bedenken! Je schiet onder andere met een blaaspijp, pistool, karabijn, paintball-geweer, kruisboog en zelfs een hakbijl.

Ondanks het competitie-element vindt dit spel in een leuke, ontspannen en ongedwongen sfeer plaats. Ook voor gemengde groepen (verschillende leeftijden en niveaus van sportiviteit) is dit een ideaal uitje. De proeven worden door de coach gekozen en aangepast aan de mogelijkheden van de deelnemers, het tijdsschema en de locatie. Er zijn fysieke proeven, maar ook proeven waar techniek of inzicht veel belangrijker zijn. Bovenal is altijd samenwerking vereist om te slagen.

Je kunt dit uitje ook combineren met andere activiteiten en er een hele teambuildingdag van maken! Hierbij is het ook mogelijk 's middags een broodjeslunch te krijgen en 's avonds BBQ met kampvuur als afsluiter. Tijdens meerdaagse programma's kun je ook blijven overnachten in ons spiksplinternieuwe hotel (bouw 2017).

Geïnteresseerd in dit uitje?

Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie? Vraag geheel vrijblijvend meer informatie aan!

Informatie aanvragen

Details van het uitje

Vanaf € 25,- per persoon
10 tot 100 personen
Ongeveer 3 uur
Buiten
Informatie aanvragen
Naar boven

Contact

1001 Concepten

Sportlaan 12-A
4131NN Vianen

info@1001activiteiten.nl

KvK: 72883014
BTW: NL.85.92.72.734.B01