Wat ga je doen?
Tapas zijn traditionele Spaanse hapjes of kleine gerechtjes die vaak worden geserveerd als snack, voorgerecht of bijgerecht. Ze zijn kenmerkend voor de Spaanse culinaire cultuur en zijn vaak divers en gevarieerd in smaak, textuur en presentatie. Tapas worden vaak gedeeld en genoten in gezelschap van anderen.
Tijdens de tapas kookworkshop leren we klassieke tapas bereiden zoals chorizo-kroketjes, gambas al ajillo, patas bravas… en paella.
Daarnaast genieten we van heerlijke Spaanse wijn.
- Start en kennismaking: De deelnemers worden hartelijk ontvangen op de workshoplocatie en krijgen een introductie van de chef-kok.
- Samen koken: De deelnemers worden in groepjes ingedeeld en gaan onder begeleiding van de chef-kok aan de slag met het bereiden van de gerechten.
- Gezamenlijk genieten: Wanneer de gerechten klaar zijn, kunnen de deelnemers samen genieten van hun creaties.
Sociale eetervaring: Tapas zijn bedoeld om gedeeld te worden en te genieten in goed gezelschap. Ze bevorderen het sociale aspect van samen eten, waarbij mensen kunnen proeven, delen en communiceren terwijl ze van de verschillende smaken en gerechten genieten.
Geïnteresseerd in dit uitje?
Heb je een vraag, of wil je een prijsindicatie?